Seuraava Xbox-konsoli on Microsoftin mukaan ”suurin tekninen harppaus, jonka olet koskaan nähnyt”

Mainos
Xbox vahvisti, että nykyiset Xbox Series X|S -konsolit eivät ole yhtiön viimeisiä fyysisiä konsoleita.

Xboxin johtaja Sarah Bond viittasi podcastissa (yllä) seuraavan sukupolven Xbox-laitteisiin ja sanoi, että ne olisivat ”suurin tekninen harppaus, jonka olet koskaan nähnyt laitesukupolvessa”.

Ennen podcastin julkaisua jotkut fanit olivat huolissaan sosiaalisessa mediassa siitä, että Xboxin suunnitelmat tuoda joitakin pelejään PlayStationille ja Nintendolle saattaisivat olla merkki siitä, että se oli luopumassa laitebisneksestä. Bondin kommentit kuitenkin näyttivät olevan tarkoitettu rauhoittamaan näitä pelkoja.

Mainos

Bond sanoi, että laitteissa on tulossa jännittäviä uutuuksia, joita he jakavat tänä vuonna, ja että he ovat myös sijoittaneet seuraavan sukupolven tiekarttaan.

Hän sanoi, että heidän tavoitteenaan on tarjota suurin tekninen harppaus, joka tekee pelaamisesta parempaa pelaajille ja luojille ja heidän visioilleen.

Bond selitti, että laitteet ovat edelleen keskeinen osa Xboxin kehitysprosessia, koska Xbox Game Studios -tiimit voivat auttaa määrittelemään seuraavan Xbox-laitteen ominaisuudet ja rakentamaan pelinsä niiden ympärille. Ja, että heidän kehittäjänsä voivat rakentaa laitteidensa ominaisuudet, ja he sijoittavat varmistaakseen, että pelit toimivat hyvin heidän laitteillaan.

Xboxin blogissa julkaistussa artikkelissa todetaan, että Xbox-konsolit “jatkavat lippulaivakokemuksen tarjoamista pelaajille”.

Siinä myös huomautetaan, että Game Pass “on jatkossakin saatavilla vain Xbox-alustoilla”, mikä käytännössä ampuu alas juorut siitä, että se voisi tulla PlayStationille tai Nintendo-järjestelmiin tulevaisuudessa.

Mainos