Mainos
IO Interactive on kertonut Hitman-faneille, ettei sarjan seuraavaa suurta osaa kannata odottaa lähiaikoina.

Vaikka studio aikoo jatkaa World of Assassination -trilogiansa kehittämistä, se näyttää siirtäneen päähuomionsa tulevaan James Bond -projektiin.

Tammikuussa IO brändäsi vuoden 2021 Hitman 3:n uudelleen ”Hitman World of Assassinationiksi” ja sisällytti pakettiin sisältöä Hitman 1:stä ja Hitman 2:sta.

Mainos

Se lisäsi myös uuden pelitilan nimeltä ”Freelancer”, joka on roguelike-elementtejä, strategista suunnittelua ja muokattavissa olevaa turvataloa sisältävä yksinpelitila.

IO okertoi Eurogamerille, että fanit voivat odottaa lisää kokeiluja Hitmanin tarjonnassa ennen kuin studio lopulta aloittaa työt sarjan uuden pääosan parissa.

– Meillä on niin hieno alusta, jolla voimme jatkaa kokeiluja sen suhteen, mitä kaava voi tehdä ja mitä ihmiset siltä odottavat, hehkutti IO:n osaomistaja ja luova johtaja Christian Elverdam.

IO luottaa tiedolla johtamiseen seuraavan Hitman-pelin parissa.

– Ja sitten jossain vaiheessa, kuten kaikki luovat, olisi tietysti mukavaa mennä sanomaan: ’Okei, no, kaiken oppimamme perusteella, se on tällainen ja tällainen peli’.

Hommia tehdään yksi projekti kerrallaan.

– Juuri nyt uusi suuri, suuri Hitman-peli on hieman tauolla, sillä rakennamme toista agenttifantasiaa, joka myös vie paljon aikaamme. Mutta tietenkin palaamme rakastetun Agent 47:n pariin. Hän on edelleen vahvasti tämän yhtiön sydämessä, Elverdam summasi.

@respawn_fi Hitman VR: Röyhkeä myyntimies ja kokki katukeikalla. #hitman #hitman3 #hitman3vr #virtualreality #fyp ♬ alkuperäinen ääni – Pelilehti Respawn.fi

IO paljasti marraskuussa 2020, että se työstää virallisesti lisensoitua James Bond -peliä työnimellä Project 007. Se sisältää alkuperäisen James Bondin syntytarinan. Bondin lisäksi tekeillä on myös toinen peli, nimittäin online-fantasiaroolipeliä. Hitman- ja James Bond -projektien tavoin peliä kehitetään Kööpenhaminassa, Malmössä ja Barcelonassa sijaitsevilla studioilla.

– Rakennamme uutta maailmaa, uutta IP:tä – online-fantasiaroolipeliä. Maailmaa ja peliä, joka on rakennettu ytimestä lähtien viihdyttämään pelaajia ja laajentumaan moneksi vuodeksi eteenpäin, yhtiö tiedotti.

Mainos