Mainos
CD Projekt on vahvistanut, että yli 250 kehittäjää työskentelee seuraavan The Witcher -pelin parissa, jonka koodinimi on Polaris.

Yhtiö antoi keskiviikkona osana neljännesvuosittaista talouksestaan päivityksen nykyisiin projekteihin osallistuvien kehitystiimiensä koosta.

Cyberpunk 2077:n tulevan Phantom Liberty -laajennuksen parissa työskentelevä tiimi on sen suurin, mutta CD Projektin toimitusjohtajan Adam Kicińskin mukaan se muuttuu pian.

Mainos

– Heinäkuun lopussa Phantom Libertyn esijulkaisuvaihetta työstävä Phantom Liberty -tiimi koostui 300 ihmisestä, hän sanoi tulosjulkistuksessa.

– Se on vähemmän kuin vuoden 2022 lopussa, mutta se on silti edelleen suurin tiimimme. Toisaalta Polaris-tiimi on kasvanut heinäkuun lopussa lähes 260 kehittäjään. Phantom Libertyn julkaisun jälkeen siirrämme suuren osan tiimistä Polarikseen, mies jatkoi.

Phantom Liberty julkaistaan 26. syyskuuta, ja sen luvataan CD Projektin mukaan mullistavan Cyberpunk 2077:n pelaamisen täysin.

Yhtiö ilmoitti ensimmäisen kerran maaliskuussa 2022 työstävänsä Witcher-peliä, joka käynnistäisi uuden saagan sarjalle.

Se paljasti tuolloin myös, että avoimen maailman peli rakennetaan Epic Gamesin Unreal Engine -moottorilla, eikä sen omalla Red Engine -moottorilla, joka toimi aiempien Witcher-pelien ja Cyberpunk 2077:n moottorina.

Mainos