Mainos
Sony Interactive Entertainment on patentoinut konsolin ohjaimen, johon voi sijoittaa ja ladata langattomat kuulokkeet.

GameRantin viime viikolla havaitseman patentin mukaan yhtiö tutkii mahdollisuutta antaa uudelle ohjaimelle mahdollisuus säilyttää, ladata ja yhdistää kuulokkeet.

Patentti sisältää kuvia, jotka osoittavat, että kuulokkeet voitaisiin mahdollisesti säilyttää useissa eri paikoissa ohjaimessa, kuten kosketuslevyn alla, mikä viittaa siihen, että kokoonpano ei ollut vielä valmis, kun se julkaistiin.

Mainos

Tuotteen ansiosta käyttäjän ei enää tarvitsisi erikseen yhdistää ohjainta ja kuulokkeita konsoliin, eikä hänen tarvitsisi hallinnoida erillisiä akun varaustiloja varmistaakseen, että ohjain, kuulokkeet ja kuulokkeiden kotelo on ladattu.

”Ohjain on suunniteltu toimimaan sekä syöttölaitteena että kuulokkeiden säilytys-, lataus- ja liitäntäkotelona. Kun ohjainta käytetään kuulokekotelona ja korvanappien laturina, ei tarvitse hallita kahta erillistä laitetta. Tämä yksinkertaistaa yleistä käyttökokemusta, kun käyttäjällä on yksi laite vähemmän hallinnoitavana kommunikoidessaan pelilaitteen kanssa. Kun siirrettävyydestä tulee yhä yleisempää ja tärkeämpää, myös äänikokemuksesta tulee entistä tärkeämpi”, Sony sanoo.

Koska kyseessä on vasta patentti, voi tämänkaltaisen ohjaimen markkinoille päätymiseen mennä useita vuosia aikaa, mikäli laite on ylipäätään tulossa.

PSVR2-järjestelmä kuitenkin jo omaa nappikuulokkeet integroituna, joten skenaario on hyvin todennäköinen.

Mainos