Mainos
Sony tiesi, kenet kutsua tuomaan kylmäävää energiaa CinemaConiin maanantaina. Studio julkaisi teaserin Ghostbusters: Afterlife -elokuvan tulevasta jatko-osasta – elokuvasta, joka vuonna 2021 elvytti sarjan uudelle sukupolvelle.

Videolla McKenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd ja Carrie Coon pukeutuivat Ghostbusters-univormuihin ja paljastivat, että he asuvat saman katon alla New Yorkissa Ghostbustersin paloasemalla.

Afterlife-elokuvan ohjannut Jason Reitman palaa käsikirjoittajaksi, ja ohjaustehtävistä vastaa hänen käsikirjoittajakollegansa Gil Kenan.

Mainos

Elokuvaan palaavat muut Afterlife-näyttelijät Logan Kim ja Celeste O’Connor sekä Franchisen uudet tulokkaat Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster ja Emily Alyn Lind.

Ghostbusters on jälleen menestyslypsylehmä Hollywoodille

Afterlife tuotti 204 miljoonaa dollaria lipputuloja, mikä on vahva luku, kun otetaan huomioon, että Hollywood oli vielä toipumassa koronaviruspandemiasta ja sen teattereille aiheuttamista haasteista.

Tämä on ensimmäinen jatko-osa alkuperäisen Ghostbusters-elokuvan ohjanneen ja Jason Reitmanin isän Ivan Reitmanin kuoleman jälkeen. Kaksikko työskenteli yhdessä Afterlifen parissa, ja vanhempi Reitman toimi tuottajana.

Afterlife toi myös takaisin alkuperäiset tähdet Bill Murrayn, Dan Aykroydin ja Ernie Hudsonin, jonka osallistuminen uuteen jatko-osaan oli jo vahvistettu.

Reitman muisteli, että Afterlife esiteltiin CinemaConissa kaksi vuotta sitten.

– Se oli valtava ilta minulle. Se oli ensimmäinen kerta, kun isäni ja minä katsoimme elokuvan yhdessä yleisön kanssa. Näytimme elokuvaa, se oli aivan murskaavaa, Reitman sanoi.

– Puolivälissä elokuvaa isäni kumartui luokseni…

Tässä kohtaa Reitiman pysähtyi toteamaan, että hän uskoi isänsä sanovan, kuinka ylpeä hän oli hänestä. Ei:

– Hän kuiskasi korvaani: ”Sinun täytyy todellakin hävittää se otos, jossa auto menee sillan yli.”

Sony on rakentanut Ghostbusters-universumiaan, ja työn alla on myös animaatioelokuva ja animaatiosarja sekä VR-peli. Afterlifen jatko-osa tulee teattereihin 20. joulukuuta.

Mainos