Shazam! sai uuden trailerin – katso tästä

Mainos
Warner Bros. Pictures on julkaissut uuden trailerin tulevasta supersankarielokuvasta, Shazam!:sta.

Traileri on puolet tavanomaista lyhyempi, joten se painottuu muutaman uuden toimintakohtauksen hehkutteluun sen suurempaa uutta näkökulmaa tarjoten.

David F. Sandbergin (Annabelle: Creation) ohjaama New Line Cineman Shazam! -elokuva kertoo nimensä mukaisen, Zachary Levin (TV-sarja Chuck) esittämän DC-supersankarin syntytarinan. Levin rinnalla elokuvassa nähdään Asher Angel Billy Batsonina sekä Mark Strong (Kingsman-elokuvat) superroisto tohtori Thaddeus Sivanana.

Mainos

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

Meissä kaikissa elää supersankari, jonka valloilleen päästäminen vaatii vain hiukkasen taikaa. Billy Batsonin tapauksessa tämä tarkoittaa, että lausumalla yhden sanan – SHAZAM! – tämä 14-vuotias katujen kasvatti voi muuttua aikuiseksi supersankari Shazamiksi (Levi) muinaisen velhon taian ansiosta. Sydämeltään yhä lapsena, mutta ulkoiselta olemukseltaan jumalallisena hahmona, Shazam rellestää tänä aikuisempana versiona itsestään tekemällä niin kuin kuka tahansa teini tekisi saadessaan supervoimia; pitämällä hauskaa niiden avulla! Voiko hän lentää? Onko hänellä röntgenkatse? Voiko hän ampua salamoita käsistään? Voiko hän lintsata yhteiskuntaopin kokeesta? Shazam ryhtyy testaamaan kykyjensä äärirajoja lapsenomaisella innolla ja uhkarohkeudella. Mutta pian hänen täytyy oppia hallitsemaan nämä kykynsä taistellakseen tohtori Thaddeus Sivanan (Strong) käskyttämiä pahan joukkoja vastaan.

Shazam! saa Suomen ensi-iltansa 5. huhtikuuta.

Mainos
Edellinen artikkeli9 peleissä esiintynyttä salaisuutta, joiden löytämiseen meni pelaajilta vuosia
Seuraava artikkeliKanavaverkosto Machinima piilotti kaikki videonsa YouTubesta