Mainos
Harrison Ford lähtee viimeiselle matkalle Indiana Jonesina ensi vuonna, sillä Indiana Jones ja kohtalon aika on yksi vuoden 2023 odotetuimmista elokuvista.

Arkeologin palatessa hänellä ei kuitenkaan ole mukanaan hänen poikaansa Mutt Williamsia, joka esiteltiin elokuvassa Kingdom of the Crystal Skull. Kävi kuitenkin ilmi, että The Dial of Destiny tulee käsittelemään Shia LaBeoufin hahmoa, ja olemme myös saaneet tietää lisää yksityiskohtia Indyn toisenlaisesta perheenjäsenestä: hänen kummitytöstään Helenasta, jota esittää Phoebe Waller-Bridge.

Shia LaBeouf ja Harrison Ford Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta (2008) -elokuvassa.

Ei ole mikään salaisuus, että Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta ei ole yksi Indiana Jones -elokuvasarjan rakastetuimmista osista, ja Shia LaBeoufin esittämä Mutt Williams oli yksi elokuvan arvostelluimmista hahmoista. LaBeouf jopa kertoi itser tyytymättömyydestään Kingdom of the Crystal Skull -elokuvaan muutama vuosi sen ilmestymisen jälkeen.

Mainos

No, jo vuonna 2017 paljastui, että Mutt ei ilmesty Indiana Jones 5:ssä, mutta hahmosta uteliaille ohjaaja James Mangold kertoi EW:lle, että The Dial of Destiny -elokuvan näkevät ihmiset ”saavat tietää, mitä hänelle tapahtui”, mutta elokuvantekijä ei paljastanut mitään tarkempia tietoja.

Hahmo oli 19-vuotias Kingdom of the Crystal Skullissa, joka tapahtui vuonna 1957, joten hän olisi 31-vuotias The Dial of Destinyssä, koska se tapahtuu vuonna 1969. On siis mahdollista, että Mutt elää omaa elämäänsä muualla ja luopuu mahdollisuudesta matkustaa isänsä kanssa etsimään aarteita ja muinaisia esineitä. Toisaalta, ehkä Muttia kohtasi jokin kauhea kohtalo (kuten kuolema Vietnamin sodassa) Kingdom of the Crystal Skullin ja The Dial of Destiny -elokuvan välissä, mikä puolestaan vaikutti Indyn avioliittoon Karen Allenin esittämän Marion Ravenwoodin kanssa, joka saattaa olla mukana seuraavassa elokuvassa tai sitten ei.

Tavalla tai toisella saamme tietää Muttista, mutta se, pidätkö vastauksesta, on eri asia.

Mainos