Mainos
Ensi kuussa tuotantonsa aloittavan uuden Silent Hill -elokuvan casting on paljastunut.

Jeremy Irvine (War Horse) ja Hannah Emily Anderson (Jigsaw) tähdittävät Return To Silent Hill -elokuvaa, joka perustuu Silent Hill 2 -videopeliin, kertoo Deadline.

Kuvaukset alkavat ensi kuussa Saksassa ja Itä-Euroopassa alkuperäisen Silent Hillin (2006) ohjaajan Christophe Gansin ohjaamana.

Mainos

Virallisen synopsiksen mukaan elokuva seuraa Jamesia (Irvine), miestä, joka on murtunut jouduttuaan eroon ainoasta oikeasta rakkaudestaan (Anderson).

Kun salaperäinen kirje kutsuu hänet takaisin Silent Hilliin etsimään tyttöä, hän löytää kerran tunnistettavan kaupungin, jonka tuntematon paha on muuttanut.

Kun James laskeutuu syvemmälle pimeyteen, hän kohtaa kauhistuttavia hahmoja, sekä tuttuja että uusia, ja alkaa kyseenalaistaa omaa mielenterveyttään, kun hän kamppailee saadakseen tolkkua todellisuudesta ja sinnitelläkseen tarpeeksi kauan pelastaakseen kadonneen rakkautensa.

– Return to Silent Hill on mytologinen rakkaustarina jostakusta, joka on niin syvästi rakastunut, että on valmis menemään helvettiin pelastaakseen jonkun. Olen iloinen saadessani sekä Jeremy Irvinen että Hannah Emily Andersonin upeat kyvyt mukaan tälle matkalle psykologisen kauhun maailmaan, jonka toivon sekä tyydyttävän että yllättävän Silent Hillin fanit, ohjaaja Gans hehkutti.

Kuukausia kestäneiden spekulaatioiden jälkeen Konami vahvisti viime vuonna virallisesti, että Silent Hill 2:n uusintaversio on työn alla Bloober Teamilla, NoCoden Silent Hill Townfallin ja toisen uuden nimikkeen, Silent Hill F:n lisäksi.

Samaan aikaan interaktiivinen suoratoistosarja Silent Hill: Ascension julkaistaan tämän vuoden aikana.

Mainos