Silent Hill 2 paljastuu torstain ja perjantain välisenä yönä tulevassa livelähetyksessä

Mainos
Konami on ilmoittanut, että uusi Silent Hill -lähetys tapahtuu torstaina 30. toukokuuta klo 2.00 Suomen aikaa.

Tämä on Silent Hill -sarjakokonaisuuden toinen paljastuslähetys, ja se julkistettiin viestipalvelu X:ssä. Ensimmäinen lähetys pidettiin 19. lokakuuta 2022, ja siinä paljastettiin muun muassa Silent Hill 2 -pelin uusioversio, No Code Studiosin kehittämä spinoff Silent Hill: Townfall, 1960-luvun Japanissa sijoittuva tarinavetoinen spinoff Silent Hill f, immersiivinen projekti Silent Hill: Ascension ja elokuva Return to Silent Hill.

Silent Hill 2:n uusioversiota kehittää Bloober Team, ja siitä julkaistiin uusi traileri tammikuussa 2024, mutta julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu. Sony on kuitenkin vihjannut erillisessä trailerissa, että peli saapuisi markkinoille joskus vuonna 2024.

Mainos

Uusi elokuva Return to Silent Hill, joka on sovitus Silent Hill 2:sta, ohjaa vuoden 2006 alkuperäisen Silent Hill -elokuvan ohjaaja Christophe Gans.

Elokuva seuraa Jamesia (Jeremy Irvine), joka palaa Silent Hilliin etsimään kadonnutta rakkauttaan (Hannah Emily Anderson) ja kohtaa tuntemattoman pahan muuttaman kaupungin sekä tuttuja että uusia kauhistuttavia hahmoja.

Mainos