Silent Hill 2 -remake on varttia vaille valmis

Mainos
Silent Hill 2:n kehitys on Bloober Teamin mukaan ”lähellä” valmistumista.

Kuukausia kestäneen odotuksen jälkeen oikeuksien haltija Konami ilmoitti lokakuussa, että The Mediumin, Layers of Fearin ja Blair Witchin takana oleva puolalaisstudio, Bloober on tekemässä vuoden 2001 selviytymiskauhupelin uudelleen PS5:lle ja PC:lle.

– Silent Hill 2 on teknisesti valmis. Se ei tarkoita, että peli on valmis, mutta olemme lähellä, Bloober Teamin toimitusjohtaja Piotr Babieno paljasti uudessa PAP Businessin haastattelussa.

Mainos

– Julkaisuaikataulu on kuitenkin yhteistyökumppaneidemme vastuulla, se, miltä promootio näyttää ja milloin nimike debytoi, ei ole suoraan meidän käsissämme.

Unreal Engine 5:llä pyörivässä uusintaversiossa otetaan käyttöön olkapään yläpuolella oleva kamera, ja Bloober rakentaa uudelleen taistelujärjestelmän ja tietyt tapahtumat.

PS5- ja PC-yksinoikeus

Peli julkaistaan yksinoikeudella PS5-konsolille sekä PC:lle, ja julkaisija Konami on kertonut, että alkuperäiset tekijät, kuten taiteellinen johtaja Masahiro Ito ja säveltäjä Akira Yamaoka, ovat ”tiiviisti” mukana projektissa.

Blooberin Layers of Fear -remake julkaistaan kesäkuussa, ja studio työstää myös aivan uutta selviytymiskauhupeliä.

Layers of Fearin ja Blair Witchin VR-porttausten jälkeen Babieno vihjaili PAP Businessille myös, että Bloober aikoo tehdä oman VR-pelin.

– VR on kauhun pitkän aikavälin tulevaisuus. Kauhu on genre, joka perustuu immersioon aivan kuten virtuaalitodellisuuskin. Kun tarkastellaan yhä saatavilla olevia, tehokkaampia ja halvempia VR-laitteita, voidaan sanoa, että olemme melkein laajasti ymmärrettynä immersiivisen vallankumouksen kynnyksellä, mies tarkensi.

Babieno uskoo, että VR-pelaaminen on breikannut valtavirrassa isosti vuoteen 2027 mennessä.

Mainos