Silent Hill 2 sai julkaisupäivän, PS5-uutuus Concord pelikuvaa ja God of War tulee PC:lle – katso Sonyn uudet pelipaljastukset

Mainos

Sony julkisti viime yönä nivaskan uusia peliuutisia. Silent Hill 2 -remake, uusi Astro Bot -peli ja God of War Ragnarök PC:lle.

Konami on julkaissut 13 minuutin mittaisen pelikuvaa Silent Hill 2 -remakesta. Videossa päähenkilö James Sunderland vaeltelee Silent Hillin kaduilla ja tutkii Brookhavenin sairaalaa, taistellen pelin ikonisiksi tulleita hirviöitä, kuten sairaanhoitajia, vastaan. James kohtaa myös 12-vuotiaan Lauran, joka pakenee hirviön lähestyessä.

Video vahvistaa aiemmat uutiset Jamesin nuoremmasta ulkonäöstä.

Mainos

Peli julkaistaan PlayStation 5:lle ja PC:lle 8. lokakuuta 2024. Ennakkotilaajat saavat hahmolleen Mira the Dog ja Robbie the Rabbit -naamiot, ja Deluxe Edition sisältää digitaalisen taidekirjan, ääniraidan ja pizzalaatikosta tehdyn Pyramid Head -naamion sekä varhaisen pääsyn peliin kaksi päivää ennen julkaisua.

Sony ilmoitti myös uudesta Astro Bot -pelistä, joka julkaistaan PS5:lle 6. syyskuuta. Tämä on ensimmäinen täysihintainen ei-VR Astro Bot -peli, ja se on suunniteltu esittelemään DualSense-ohjaimen ominaisuuksia.

Astro Bot on aiemmin esiintynyt muun muassa PS4:lle esiasennetussa The Playroomissa ja sen VR-versiossa, sekä PS5:n Astro’s Playroom -teknologiademossa.

God of War Ragnarök julkaistaan PC:lle 19. syyskuuta. Pelissä on avoimet ruudunpäivitysnopeudet, super ultralaajakuva -tuki ja useita kuvanparannusvaihtoehtoja, kuten Nvidia DLSS, AMD FSR ja Intel XESS. Lisäksi peli sisältää Valhalla DLC:n.

Alun perin PS4:lle ja PS5:lle marraskuussa 2022 julkaistu peli myi yli 15 miljoonaa kappaletta vuoden 2023 marraskuuhun mennessä. Julkaisunsa ensimmäisellä viikolla peliä myytiin 5,1 miljoonaa kappaletta, ja 10 viikon aikana 11 miljoonaa kappaletta, tehden siitä Sonyn siihen asti nopeimmin myyneen yksinoikeuspelin.

Concord, PlayStationin tieteisaiheinen moninpeliräiskintä, julkaistaan PS5:lle ja PC:lle 23. elokuuta. Pelin beta järjestetään heinäkuussa.

Uusi CGI-traileri esittelee pelin hahmoja ja pelin 5v5 tiimipohjaisen taistelujärjestelmän, jossa pelaajat kilpailevat vastakkaisia tiimejä vastaan.

Peliin lisätään viikoittain uusia elokuvamaisia vinjettejä, jotka syventävät hahmojen tarinoita. Concord on Firewalk Studiosin ensipeli, ja studio hankittiin Sonyn omistukseen huhtikuussa 2023. Pelin kehittäjätiimi on aiemmin ollut osa ProbablyMonstersia ja työskenteli PlayStationin kanssa ennen yrityskauppaa.

Loput uudistukset näet livetapahtuman tallenteesta, tästä.

Mainos