Mainos
Ubisoftin peli Skull and Bones, jonka hinta oli alun perin noin 70 euroa, on laskenut merkittävästi alle kolmessa viikossa julkaisunsa jälkeen.

Peli koki useita viivästyksiä ja uudelleenkäynnistyksen vuonna 2020, mutta julkaistiin lopulta 16. helmikuuta. Hinta laski pian ja peliä tarjoaan eri kaupoissa PS5- ja Xbox Series X/S -versioina 50 dollarilla ja eurolla.

Ubisoftilta kysyttiin tulosjulkistuksen yhteydessä, miksi se asetti Skull and Bonesille 70 dollarin hintalapun, mikä saattaisi rajoittaa pelaajakunnan kokoa. Toimitusjohtaja Yves Guillemot vastasi, että peli ansaitsee täyden hinnan sen laajuuden vuoksi. Hän kuvasi peliä “täysin valmiiksi, erittäin suureksi peliksi”, joka on “todella täysi, kolmois… nelinkertainen A-peli, joka tuottaa pitkällä aikavälillä”.

Mainos

Ubisoft julkaisi Skull and Bonesin ilmaisen kahdeksan tunnin kokeiluversion, joka on saatavilla kaikilla alustoilla ja antaa pelaajille mahdollisuuden siirtää edistymisensä täyteen peliin, jos he päättävät ostaa sen.

Vaikka Skull and Bonesin piti alun perin olla Ubisoftin ensimmäinen 70 dollarin peli, sen viivästykset tarkoittivat, että kustantajan ensimmäinen tällä hinnalla julkaistu peli oli viime joulukuun Avatar: Frontiers of Pandora, jonka hinta myös laski nopeasti 49,99 dollariin julkaisunsa jälkeen.

Mainos