SnowRunner-ajosimulaattori aloittaa kolmannen ajokauden kiehtovilla lisätehtävillä

Mainos
Suosittu SnowRunner-ajosimulaattori laajenee kolmannen pelikauden myötä uudenlaisiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Locate and Deliver -laajennus tuo mukanaan uuden pelialueen sekä uusia kulkuneuvoja, ajoneuvokoristeita ja maalipintoja työvälineiden tuunaamiseen. Lisäksi pelilaajennus tuo mukanaan ikonisen puukuormauksen, joka tarjoaa työ- ja ajohaasteita monipuolisella kattauksella.

Luvassa on myös monipuolinen valikoima erilaisia kuljetustehtäviä, kun hankalasti tavoitettavien ja eristyneiden alueiden virransaanti on lakannut. Kuljettaja joutuu viemään generaattorin perille olosuhteisiin katsomatta, mikä tuokin eteen useita kutkuttavia tilanteita.

Mainos

Lisäosan jyhkeät kulkuneuvot, kuten International PayStar Twin Steer, Pacific P512 PF ja BOAR 45318, tuovat käyttöön reilusti hevosvoimia. Vaikea maasto tekee kuitenkin tehtävistä haastavia, joten huolellinen suunnittelu ja kärsivällisyys ovat välttämättömiä.

Pelin kausikortin ja pelin Premium-version omistajille Locate and Deliver -kausilaajennus on ilmainen. Tämän lisäksi pelilaajennus on myös ostettavissa erikseen.

Kolmas pelikausi tuo mukanaan myös kaikille pelaajille ilmaista lisäsisältöä, kuten uusia haasteita, tehtäviä ja kosmeettisia päivitysominaisuuksia.

Mainos