Mainos
PlayStation Plus -jäsenyyttä suunnittelevien ihmisten kannattaa todennäköisesti odottaa tämän kuun loppupuolelle, jolloin Sonyn odotetaan tarjoavan merkittävän alennuksen jäsenyydestä.

Dealabs-käyttäjä billbil-kunin mukaan – joka on vuotanut PlayStation Plus -ohjelmat tarkasti lähes joka kuukausi syyskuusta 2021 lähtien – kaikki tilaustasot saavat 25 prosentin alennuksen Black Friday -kampanjassa.

Tarjous on voimassa 18.-28. marraskuuta (itse Black Friday on 25. marraskuuta), ja 12 kuukauden PlayStation Plus -tilaukset ovat tiettävästi saatavilla seuraaviin hintoihin:

Mainos
  • PlayStation Plus Essential – 44,99 euroa (normaalisti 59,99 euroa)
  • PlayStation Plus Extra – 74,99 euroa / 62,99 puntaa (normaalisti 99,99 euroa)
  • PlayStation Plus Premium – 89,99 euroa (normaalisti 119,99 euroa)

Jos kampanja pitää paikkansa, se on ensimmäinen Sonyn tarjoama virallinen PlayStation Plus -alennus sen jälkeen, kun palvelu uudistettiin kesäkuun alussa, jolloin se otti käyttöön nykyisen kolmiportaisen rakenteensa.

Sen jälkeen PlayStation Plus -tilaajien määrä on laskenut lähes kahdella miljoonalla, mistä Sony on syyttänyt kolmansien osapuolten pelien ja PS4:n myynnin laskua sekä sitä, että yhä useammat ihmiset siirtyvät ulkoilemaan koronarajoitusten jälkeen.

Marraskuun PlayStation Plus Essential -pelit ovat Nioh 2 (PS4 / PS5), Heavenly Bodies (PS5 / PS4) ja Lego Harry Potter Collection (PS4).

Mainos