Sony esitteli mehevän pelivuoden 2023

Mainos
Sony Interactive Entertainment on julkaissut uuden trailerin, jossa esitellään joitakin vuoden 2023 odotetuimmista PlayStation-peleistä.

Esillä on muun muassa PS5-konsolin yksinoikeuspelejä, kuten Final Fantasy 16, Marvel’s Spider-Man 2, Forspoken ja Horizon Forbidden West -laajennus Burning Shores.

Mukana ovat myös Hogwarts Legacy, Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil 4, Suicide Squad: Kill the Justice League, Dead Space, Street Fighter 6, Alone in the Dark, Star Wars Jedi: Survivor ja Wild Hearts.

Mainos

Mukana on kuvamateriaalia PlayStation VR2:n julkaisupelistä Horizon: Call of the Mountainista sekä indie-peleistä, kuten trooppisesta avoimen maailman seikkailusta Tchia ja polkupyöräretkipelistä Season: A Letter to the Future.

Sony kertoi tässä kuussa, että PS5:tä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta sen marraskuun 2020 julkaisun jälkeen.

Puhuessaan yhtiön CES-esittelyssä SIE:n johtaja Jim Ryan väitti, että joulukuu oli PS5:n tähän mennessä suurin myyntikuukausi ja että lisääntynyt saatavuus tarkoittaa, että yhä useammat kuluttajat voivat nyt ostaa konsolin pitkään jatkuneiden toimitusongelmien jälkeen.

Sony julkaisee PlayStation VR2:n 22. helmikuuta 2023. PS5:n virtuaalitodellisuuslaitteisto maksaa ohjehinnaltaan 599,99 euroa, ja se sisältää PS VR2 -kuulokkeet, PS VR2 Sense -ohjaimet ja stereokuulokkeet.

Mainos