Sony julkaisi The Spider Within: A Spider-Verse Story -lyhytelokuvan, joka on katsottavissa ilmaiseksi

Mainos
Sony Pictures Animation ja Kevin Love Fund ovat yhteistyössä julkaisseet animoidun lyhytelokuvan The Spider Within: A Spider-Verse Story.

Elokuvan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta mielenterveydestä ja se on osa The Hero Within -oppituntisuunnitelmaa. Oppitunti rohkaisee opiskelijoita kertomaan omia tarinoitaan mielenterveyden näkökulmasta interaktiivisen opetussuunnitelman ja luovan tarinankerrontatehtävän kautta. Lisätietoja ja maksuton oppituntisuunnitelma löytyvät osoitteesta kevinlovefund.org.

The Spider Within: A Spider-Verse Story kertoo lyhyen tarinan Miles Moralesista, joka kamppailee tasapainon löytämiseksi teini-ikäisenä, ystävänä ja opiskelijana samalla kun hän toimii Brooklynin ystävällisenä naapuruston Hämähäkkimiehenä. Painostavan päivän jälkeen Miles kokee paniikkikohtauksen, joka pakottaa hänet kohtaamaan ahdistuksensa ja ymmärtämään, että avun pyytäminen voi olla yhtä rohkeaa kuin kaupungin pahuudelta suojeleminen.

Mainos

Elokuva on tuotettu Sony Pictures Animationin ja Sony Pictures Imageworksin LENS-ohjelman ensimmäisenä vuonna. LENS on 9 kuukauden johtajuuskoulutusohjelma, joka tarjoaa aliedustetuille ryhmille mahdollisuuden saada arvokasta kokemusta animaation alalla. Ohjelman tavoitteena on antaa luoville ammattilaisille, joilla ei perinteisesti ole ollut pääsyä johtotehtäviin, mahdollisuus syventää ymmärrystään animaatioelokuvien tuotantoprosessista. Ohjelman kautta osallistujat vahvistavat kykyään ilmaista elokuvansa luovaa visiota ja tehdä yhteistyötä eri alojen kanssa.

The Spider Within: A Spider-Verse Storyn on ohjannut Jarelle Dampier, käsikirjoittanut Khaila Amazan ja tuottanut LENS-ohjelman luoja Michelle Raimo-Kouyate ja David Schulenburg. Elokuvan tiimiin kuuluvat myös Clara Chan, joka toimi tehostepäällikkönä ja Joe Darko, joka toimi animaatiopäällikkönä.

Mainos