Sony julkisti uudet DualSense Edge -peliohjaimet PS5:lle

Mainos
PS5 DualSense Edge -nimellä kulkeva ohjain esiteltiin tiistaina Gamescomin Opening Night Livessä.

Sonyn mukaan DualSense Edge on ”ensimmäinen Sony Interactive Entertainmentin kehittämä huipputehokas, erittäin mukautuva ohjain”.

”Langaton DualSense Edge -ohjain on suunniteltu antamaan pelaajalle etulyöntiasema, sillä sen avulla voidaan luoda mukautettuja ohjaimia, ja se kutsuu pelaajan luomaan oman, ainutlaatuisen pelikokemuksen, joka on räätälöity pelityylin mukaan”, Sony sanoo.

Mainos

– Mahdollisuus luoda langaton DualSense Edge -ohjain oli unelmien täyttymys tiimillemme, sanoi taiteellinen johtaja Daisuke Kurihara lausunnossaan.

– Halusimme jatkaa ikonisten PlayStation-ohjainten perintöä luomalla ohjaimen, joka antaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla ja muokata elementtejä oman ainutlaatuisen pelityylinsä mukaan – olivatpa he sitten kilpailuhenkisiä pelaajia tai sellaisia, jotka vain nauttivat siitä, että heillä on enemmän vaihtoehtoja pelinsä mukauttamiseen, mies jatkoi.

– Langattomassa DualSense Edge -ohjaimessa on myös useita harkittuja muotoilullisia yksityiskohtia, joista toivomme pelaajien pitävän, kuten DualSense-ohjaimen inspiroima mustavalkoinen värimaailma ja ainutlaatuinen PlayStation Shapes -kuvio kosketuslevyssä ja liipaisupinnoissa. Olemme kiitollisia monille pelaajille, ammattimaisille esports-pelaajille ja kehittäjille, jotka auttoivat antamaan palautetta ohjaimen suunnittelusta, Kurihara summasi.

Ohjaimen ominaisuudet:

● Erittäin mukautettavat ohjaimet: Voit tehdä langattomasta DualSense Edge -ohjaimesta ainutlaatuisen omasi määrittämällä uudelleen tai poistamalla käytöstä tiettyjä painikkeiden painalluksia ja hienosäätämällä tähtäämistä säätämällä ohjaussauvan herkkyyttä ja kuolleita alueita (etäisyys, jonka analoginen ohjaussauva liikkuu ennen kuin se tunnistetaan pelissä). Lisäksi jokainen liipaisu on säädettävissä ja siinä on vaihtoehtoja, joilla voit mukauttaa liikkumisetäisyyden ja kuolleet alueet mieltymystesi mukaan. Voit esimerkiksi manuaalisesti pienentää liipaisimien liikematkoja nopeuttaaksesi syöttöä kilpailullisissa FPS-peleissä tai pienentää kuollutta aluetta tarkkaa kaasunohjausta varten ajopeleissä.

● Mahdollisuus tallentaa useita ohjausprofiileja: Kun olet löytänyt ihanteelliset ohjausasetukset, voit tallentaa ne ainutlaatuisiin profiileihin ja vaihtaa niiden välillä lennossa. Langattoman DualSense Edge -ohjaimen avulla sinulla on aina haluamasi ohjaimet pelejäsi varten valmiina, olipa kyseessä sitten pohjoismaiset jumalat ja hirviöt God of War Ragnarökissa tai kilpailevat pelaajat online battle royale -pelissä.

● Ohjaimen käyttöliittymä: Vaihda nopeasti esiasetettujen ohjausprofiilien välillä, säädä pelin äänenvoimakkuutta ja keskustelun tasapainoa ja avaa ohjaimen profiilin asetusvalikko, jossa voit määrittää ja testata uusia ohjausratkaisuja pelin aikana.

● Vaihdettavat tikun suojukset ja takapainikkeet: Kolme erilaista vaihdettavaa ohjaimen kepin suojusta (vakio, korkea kupu ja matala kupu) auttavat sinua pysymään mukavasti pelissä ja säilyttämään otteen ja vakauden. Kaksi vaihdettavaa takapainikesarjaa (puolikupoli ja vipu) voidaan konfiguroida minkä tahansa muun painikkeen syöttöksi, jolloin saat enemmän tärkeitä ohjaimia käden ulottuville.

● Vaihdettavat tikkumoduulit: Pelaa pidempään, kun voit vaihtaa jokaisen ohjaimen yksittäisen tikkumoduulin kokonaan (korvaavat tikkumoduulit myydään erikseen).

● Sisäänrakennetut langattoman DualSense-ohjaimen ominaisuudet: Langaton DualSense Edge -ohjain säilyttää langattoman DualSense-ohjaimen tunnusomaisen mukavuuden ja immersiivisen kokemuksen, kun pelaat tuettuja pelejä, mukaan lukien haptinen palaute, mukautuvat liipaisimet, sisäänrakennettu mikrofoni, liikeohjaukset ja paljon muuta.

Mukana tulevien tikun suojusten ja takapainikesarjojen lisäksi langattoman DualSense Edge -ohjaimen mukana tulee USB Type-C -punottu kaapeli, joka lukittuu ohjaimeen liittimen kotelon avulla, joten sen liukuminen ulos ratkaisevalla hetkellä on paljon epätodennäköisempää. Mukana toimitettavassa kantolaukussa, joka pitää langattoman DualSense Edge -ohjaimen ja komponentit yhdessä ja järjestyksessä yhdessä paikassa, voit ladata ohjaimen USB-liitännän kautta, kun sitä säilytetään laukussa.

Mainos