Mainos
Sony Interactive Entertainment (SIE) on nimennyt Hermen Hulstin ja Hideaki Nishinon PlayStation-liiketoiminnan uusiksi toimitusjohtajiksi. He seuraavat Jim Ryania tehtävässä 1. kesäkuuta 2024 alkaen.

Hulst, joka on aiemmin toiminut PlayStation Studiosin ja Guerrilla Gamesin johdossa, ryhtyy johtamaan uutta Studio Business Groupia, joka vastaa kaikista PlayStation-pelisisällöistä sekä niiden viemisestä uusiin medioihin, kuten elokuviin ja televisioon.

Nishino, joka on aiemmin toiminut SIE:n Platform Experience Groupin varatoimitusjohtajana, nimitetään SIE:n Platform Business Groupin toimitusjohtajaksi. Hän jatkaa vastuussa teknologiasta, tuotteista, palveluista ja alustakokemuksesta sekä kolmannen osapuolen julkaisijoiden ja kehittäjien suhteista ja kaupallisista toiminnoista, mukaan lukien laitteiden, palveluiden ja oheislaitteiden myynti ja markkinointi.

Mainos

Hiroki Totoki, joka on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana SIE:ssä Jim Ryanin lähdön jälkeen, toimii SIE:n puheenjohtajana sekä Sony Group Corporationin presidenttinä, operatiivisena johtajana ja talousjohtajana.

”Nishino ja Hulst raportoivat Totokille ja aikovat tehdä tiivistä yhteistyötä”, Sony tiedotti.

Sony ilmoitti viime syyskuussa, että Jim Ryan, joka on toiminut SIE:n toimitusjohtajana vuodesta 2019, on päättänyt jäädä eläkkeelle maaliskuussa 2024 lähes kolmenkymmenen vuoden jälkeen PlayStation-liiketoiminnassa. Ryanin omassa lausunnossaan hän mainitsi vaikeudet tasapainottaa kotielämäänsä Euroopassa ja työvastuitaan Pohjois-Amerikassa.

Mainos