Mainos
Sony on ilmoittanut nostavansa 12 kuukauden PlayStation Plus -tilaushintoja jopa 35 prosenttia.

Syyskuun 6. päivästä alkaen palvelun Essential-, Extra- ja Premium-pakettien 12 kuukauden tilausten hinnat nousevat Yhdysvalloissa vähintään 33 %, Euroopassa vähintään 20 % ja Isossa-Britanniassa vähintään 19 %.

Tällä hetkellä PlayStation Plus Essential maksaa 59,99 euroa vuodessa, Extra maksaa 99,99 euroa ja Premium 119,99 euroa.

Mainos

Ensi kuusta alkaen uudet hinnat ovat seuraavat:

  • PlayStation Plus Essential 12 kuukauden tilaus, 71,99 euroa
  • PlayStation Plus Extra 12 kuukauden tilaus, 125,99 euroa
  • PlayStation Plus Premium 12 kuukauden tilaus, 151,99 €

Sony kertoi keskiviikkona, että 12 kuukauden tilaus on edelleen alennettu verrattuna yhden tai kolmen kuukauden tilausten ostamiseen 12 kuukauden aikana.

Yhden kuukauden PlayStation Plus -tilaus maksaa 8,99 euroa Essential-palvelusta, 13,99 euroa Extra-palvelusta ja 16,99 euroa Premium-palvelusta.

Nykyisten 12 kuukauden tilaajien osalta hinnankorotukset tulevat voimaan vasta seuraavana uusimispäivänä, joka on 6. marraskuuta tai sen jälkeen. Kaikki 6. syyskuuta tai sen jälkeen tehdyt jäsenyysmuutokset, kuten päivitykset, alennukset tai lisäajan ostaminen, päivittävät kuitenkin suunnitelman vastaamaan uusia hintoja.

Sony Interactive Entertainmentin sisällön hankinnasta ja toiminnasta vastaavan johtajan Adam Michelin mukaan hinnankorotukset ”mahdollistavat sen, että voimme jatkossakin tarjota laadukkaita pelejä ja lisäarvoa tuovia etuja PlayStation Plus -tilauspalveluun”. Tilaajille tarjottavista lisäarvoista ei kuitenkaan kerrottu.

Sony on julkistanut myös syyskuun PlayStation Plus Essential -pelit. Ne ovat Saints Row (PS5, PS4), Black Desert – Traveler Edition (PS4) ja Generation Zero (PS4).

Mainos