Mainos
Nykyinen konsolisukupolvi on käymässä pikkuhiljaa jo teknisesti vanhaksi, joka tarkoittaa uuden pelikonepolven tuloa markkinoille.

Vaikka asioista ei vielä virallisesti ole tiedotettukaan, mainitsi Bethesda kesällä kehittävänsä jo aineistoa seuraavalle konsolisukupolvelle. Samoin Sonyn toimitusjohtaja Kenichiro Yoshida kertoi, että seuraava pelikonesukupolvi on ”välttämätön”.

Nyt myös analyytikko Daniel Ahmad väittää saaneensa vedenpitävää tietoa siitä, että Sony on jo jaellut PlayStation 5 -pelikonsolin – tai miksi sitä ikinä tullaankaan markkinoilla kutsumaan – kehitysversioita pelitaloille.

Mainos

– Sonylla on nyt jo iso fokus PS5-pelien kehityksessä. On vielä aikaista puhua next-genistä, mutta olen varma, että tulevassa GDC:ssä asiasta jo supsutellaan, Ahmad kirjoitti ResetErassa.

Ahmad ajattelee, että PS5 realisoituisi vuoteen 2020. Syy, miksi The Last of Us 2 tai Kojiman Death Stranding ovat olleet niin vähän tapetilla, saattaa johtua siitä, että pelit tulevatkin vasta seuraavalle konsolipolvelle.

Mainos
Edellinen artikkeliAce Combat 7: Skies Unknown -arvostelu – Kaunis ja viihdyttävä, mutta VR-tila saa vatsan kuralle
Seuraava artikkeliNetflix halutaan vastuuseen Bird Box -elokuvan aiheuttamista ongelmista