Mainos
Pelaajat voivat nyt yhdistää PlayStation Network- ja Steam-tilinsä.

Ensimmäinen peli, joka mahdollistaa tämän, on Marvel’s Spider-Man. Se sai tänään päivityksen, joka lisäsi tämän ominaisuuden.

Sonyn pelien PlayStation Networkin ja PC-versioiden suunnitellusta yhdistämisestä löydettiin todisteita jo aiemmin tänä vuonna, mutta se on tullut viralliseksi vasta tämänpäiväisen päivityksen myötä.

Mainos

PlayStation-sivustolla on nyt myös uusi rekisteröintisivu, jonka avulla pelaajat voivat yhdistää tilinsä.

”Yhdistä Steam-tilisi PlayStation Networkiin saadaksesi lukituksen tässä ja muissa PlayStation Studiosin peleissä”, verkkosivulla lukee.

”Saat myös uusimmat uutiset, päivitykset ja tarjoukset PlayStation Studiosin peleistä PC- tai PlayStation-alustoilla. Rekisteröidy luomalla Sony-tili PlayStation Networkiin tai kirjautumalla sisään olemassa olevalla Sony-tililläsi ja salasanallasi.

”Uusia tilejä varten voit tiliä luodessasi valita sähköposti- ja konsoliviestit. Olemassa olevien tilien osalta voit valita viestit tilisi asetusten ’Ilmoitukset’-välilehdellä.”

Aiemmin tänä vuonna Marvel’s Spider-Manista löytyi tiedostoja, jotka viittasivat tällaiseen yhteyteen. Pelitiedostot sisälsivät useita viittauksia ”PSNAccountLinked” ja ”PSNLinkingEntitlements”.

Tällä hetkellä on epäselvää, päivitetäänkö Sonyn muita PC-julkaisuja vastaavalla toiminnallisuudella, mutta erityisesti PlayStation PC:n rekisteröintisivuston kuva kuvaa Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma, joka tulee PC:lle myöhemmin tässä kuussa, sekä God of War ja Days Gone, jotka julkaistiin aiemmin PC:lle.

Mainos