Sony paljastaa tulevassa State of Play:ssä yli 15 uutta peliä

Mainos
Sony Interactive Entertainment on ilmoittanut striimaavansa uuden State of Play -esityksen keskiviikon 31. tammikuuta ja  1. helmikuuta vaihteessa.

Esitys alkaa klo 0.00 keskiyöllä Suomen aikaa, ja se kattaa yli 15 tulevaa peliä.

– Lähetys on yli 40 minuuttia pitkä, ja siinä vierailevat muutamat pelialan lahjakkaimmista ihmisistä. Monien muiden päivitysten ohella esitämme laajemman katsauksen Stellar Bladeen ja Rise of the Roniniin, kahteen upeaan peliin, jotka ovat tulossa PS5:lle tänä vuonna. Ja annamme uuden katsauksen muihin PS5:lle ja PS VR2:lle vuonna 2024 ja sen jälkeen tuleviin peleihin., sanoo PlayStation Studiosin johtaja Hermen Hulst.

Mainos

Huhut pitivät taas kutinsa

Sonyn ilmoitus vahvistaa aiemmat väitteet, joiden mukaan yhtiö aikoi järjestää uuden esittelyn tällä viikolla.

XboxEran Nick Baker oli varma, että suoratoisto voisi tapahtua 31. tammikuuta ja sisältää Death Stranding 2:n, Silent Hill 2:n ja muita pelejä.

Tuottelias vuotaja Billbil-Kun väitti viime viikolla, että näemme pian lisää Death Stranding 2:sta, ja väitti tänään samaa Sonyn uudesta avaruus-IP:stä Concordista.

Baker väitti myös, että BioShockin luoja Ken Levine tarjoaa PlayStation-tapahtuman aikana seuraavan katsauksen alkuperäiseen IP:hensä, Judasiin, ja että luvassa on uusia katsauksia Sonic-nimikkeeseen ja Until Dawnin remasteriin.

PlayStationin edellinen State of Play -tapahtuma järjestettiin lokakuussa 2023. Siinä esiteltiin muun muassa Spider-Man 2, Foamstars ja Final Fantasy 7 Rebirth.

Mainos