Mainos
PlayStation VR2:n ensimmäiset myyntiluvut ovat Sonyn mukaan suuremmat kuin sen PS4-käyttöjärjestelmällä varustetun edeltäjän.

Helmikuun 22. päivänä tapahtuneen julkaisun jälkeen on spekuloitu paljon sillä, miten seuraavan sukupolven kuulokkeet ovat menestyneet kaupallisesti.

Tiistaina Sony jakoi myyntiluvut ensimmäistä kertaa ja paljasti liiketoimintawebcastissa, että PSVR2:ta myytiin noin 600 000 kappaletta kuuden ensimmäisen viikon aikana.

Mainos

Sonyn mukaan tämä oli enemmän kuin edellisellä PSVR:llä. Webcastin aikana jaetun myyntikaavion mukaan PSVR:n edeltäjä myi kuuden ensimmäisen viikon aikana 8 % vähemmän.

Luvut viittaavat siihen, että aiemmat analyytikkoarviot, joiden mukaan uusi VR-headset olisi myynyt maaliskuun loppuun mennessä noin 270 000 kappaletta, olivat hieman jäljessä todellisista luvuista.

Maaliskuussa Sonyn varatoimitusjohtaja ja talousjohtaja Hiroki Totoki sanoi uskovansa, että headsetillä on ”hyvät mahdollisuudet” myydä enemmän kuin ensimmäisellä PlayStation VR:llä, jota oli myyty viisi miljoonaa kappaletta vuoden 2019 loppuun mennessä.

PlayStation VR2 julkaistiin 22. helmikuuta hintaan 550–600 euroa. Tätä vastaan pelaajat saavat PS VR2 -kuulokkeet, PS VR2 Sense -ohjaimet ja stereokuulokkeet.

Tarjolla on myös 599,99 dollaria / 569,99 puntaa maksava paketti, joka sisältää Horizon: Call of the Mountain -pelin.

Mainos