Mainos
PlayStation on peruuttanut päätöksensä Helldivers 2 -pelin PSN-tilivaatimuksesta vastauksena viikonlopun mittaiseen laajaan vastustukseen.

Päivitys, joka olisi vaatinut Steam- ja PlayStation Network -tilien linkittämistä uusilta pelaajilta ja nykyisiltä pelaajilta 30. toukokuuta alkaen, ei tule voimaan. Tämä tarkoittaa, että Steamissa pelaavien Helldivers 2 -pelaajien ei tarvitse linkittää PSN-tiliä pelatakseen.

Mainos

Käytäntö olisi johtanut pelin poistamiseen noin 177 maassa. Arrowheadin toimitusjohtaja Johan Pilestedt myönsi, että tililinkityksen poistaminen julkaisussa oli hänen päätöksensä, jotta pelaajat voisivat pelata peliä. Hän myös totesi, että PSN-tilivaatimus olisi ollut pakollinen online-PS-peleille jo kuusi kuukautta ennen julkaisua.

PlayStationin ilmoituksen jälkeen fanit ovat ilmaisseet toiveensa, etteivät tulevat pelit sisältäisi vastaavaa vaatimusta.

Pelin ainutlaatuinen lähestymistapa live-palvelutarinankerrontaan on tehnyt siitä yhden vuoden 2024 suosituimmista peleistä, ja sen arvioidaan myyneen noin 8 miljoonaa yksikköä maaliskuuhun 2024 mennessä.

Mainos