Mainos
Sony Interactive Entertainment on päivittänyt hiljattain PlayStation 5 -pelikonsolin pakkausta poistaen maininnan 8K-tuesta.

Muutos huomattiin, kun PS5 Slim -malli lanseerattiin viime marraskuussa, mutta uusissa pakkauksissa 8K-mainintaa ei enää ole.

Vaikka jälleenmyyjät, kuten Amazon ja Walmart, listasivat vielä vanhan pakkauksen PS5-konsoleita, Sony ei enää käytä 8K-väitettä PlayStation Direct -kaupan tuotekuvissa.

Mainos

Sony alkoi markkinoida 8K- ja 120 fps -tukea tarjoavia televisioita “PS5-valmiina” jo heinäkuussa 2020. Yhtiö ilmoitti ennen konsolin julkaisua marraskuussa 2020, että PS5 on yhteensopiva 8K-näyttöjen kanssa ja tulevaisuuden järjestelmäpäivityksen myötä kykenee tukemaan jopa 8K-resoluutiota, kun sisältöä on saatavilla.

PS5 sai ensimmäisen 8K 60fps -pelin, The Tourystin, lokakuussa 2021, mutta Sony ei ole vielä aktivoi 8K-tulostusta konsolille suunnitellulla järjestelmäpäivityksellä.

On väitetty, että Sony suunnittelee julkaisevansa PS5 Pro -konsolin vuoden 2024 lopulla, ja sen odotetaan sisältävän omaa DLSS-tyyppistä ratkaisua.

Mainos