Mainos
Sony saattaa julkaista uuden Astro Bot -pelin tänä vuonna, väittää Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.


Sony ilmoitti keskiviikkona, ettei sillä ole suunnitelmissa tuoda markkinoille uusia osia suurista sarjoistaan, kuten God of War tai Spider-Man, seuraavan tilikautensa aikana, joka alkaa huhtikuussa ja päättyy maaliskuussa 2025.

– Sony saattaa kuitenkin julkaista julkistamattomia pelejä muista tunnetuista, mutta vähemmän profiililtaan korkeista IP:istä, Grubb sanoo.

Hän mainitsee esimerkkeinä Rise of the Ronin -pelin ja Concord-nimisen live-palvelupelin, jotka ovat varmasti tulossa tänä vuonna.

Mainos

Hän lisää, että hän on kuullut, että uusi Astro Bot -peli saattaa tapahtua tänä vuonna, ja että se olisi hänelle iso juttu. Hän ymmärtää, miksi Sony ei pidä sitä vielä merkittävänä sarjana, mutta toivoo, että se voisi muuttua sellaiseksi.

Astro-sarjan viimeisin osa oli vuoden 2020 Astro’s Playroom, 3D-tasohyppely, joka on esiasennettu jokaiseen PS5-konsoliin. Se oli myös ilmainen teknologiaesittely PS5:n DualSense-ohjaimelle.

Astro-pelien kehittäjä Team Asobi eriytettiin omaksi studiokseen vuonna 2021, kun emoyhtiö Sony Interactive Entertainment lakkautti Japan Studion, historiallisen PlayStation-ryhmän, johon se aiemmin kuului. Samana vuonna työpaikkailmoitus vihjasi, että Tokiossa sijaitseva studio työskenteli uuden 3D-toimintapelin parissa, ja vuonna 2022 yhtiö sanoi, että sen seuraava peli olisi sen suurin peli tähän mennessä.

Mainos