Mainos
God of War -studio Sony Santa Monica on julkaissut uuden työpaikkailmoituksen, jossa pyydetään apua vielä julkistamattoman pelin kehitykseen.

Studio paljasti odotetun God of War: Ragnarokin syyskuun PS5-esittelyn aikana ja vahvisti pelin vuoden 2021 julkaisuikkunan.

Uudessa twiitissä, joka ilmoittaa taiteellisen johtajan viran avautumisesta, Sony Santa Monica sanoo “etsivänsä kokenutta taiteellista johtajaa uuden ennalta julkistamattoman pelin kehittämiseksi”. Voimme olla varmoja, että listaus ei viittaa God of War 2:een.

Mainos

Tulevaa peliä on vaikea arvailla. Tiedämme, että Sony Santa Monica työskenteli aikoinaan scifi-pelin parissa, mutta se peruttiin jo vuonna 2014. Projektin väitetysti syntynyt konseptitaide tuli esiin lopulta vuonna 2017.

Huomionarvoista on myös viimeaikainen spekulaatio siitä, että Roger Clark, Arthur Morganin takana oleva ääni Red Dead Redemption 2: ssa, voisi työskennellä Sony Santa Monicassa. Vaikka teoriat pitävät paikkansa, on täysin mahdollista, että Clark ilmaisee hahmon God of War 2: sta eikä uudessa työpaikkailmoituksessa mainitusta pelissä.

Mainos
Edellinen artikkeliHorizon Zero Dawnin PC-versio jää pikkuhiljaa pävityksineen unohlaan Forbidden Westin julkaisun lähestyessä
Seuraava artikkeliThe Crew 2 laajenee tarinallisella sisältöpäivityksellä