Mainos
Sony on ilmoittanut tulevan Remote Play -laitteensa PlayStation Portalin julkaisupäivän.

PlayStation paljasti X:ssä, että laite julkaistaan ensimmäisillä markkina-alueilla 15. marraskuuta.

Mainos

Käsikonsoli on nyt ennakkotilattavissa PlayStation Direct -kaupassa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa ja Portugalissa.

Syyskuun 29. päivästä alkaen se on ennakkotilattavissa ”muista valituista jälleenmyyjistä” näissä maissa sekä Japanissa ja Kanadassa.

PlayStation Portal maksaa 219,99 euroa, kun se tulee markkinoille 15. marraskuuta, mutta vaikka se näyttää perinteiseltä pelikäsiasemalta, se voi suoratoistaa pelejä vain PS5-konsolilta.

– PlayStation Portal on täydellinen laite pelaajille kotitalouksissa, joissa he saattavat joutua jakamaan olohuoneen televisiota tai haluavat yksinkertaisesti pelata PS5-pelejä talon toisessa huoneessa. PlayStation Portal muodostaa etäyhteyden PS5:een Wi-Fi-yhteyden kautta, joten voit nopeasti siirtyä PS5:llä pelaamisesta PlayStation Portaliin. PlayStation Portal voi pelata tuettuja pelejä, jotka on asennettu PS5-konsolillesi ja jotka käyttävät Dualsense-ohjainta, Sony kertoi blogikirjoituksessaan viime viikolla.

PlayStation Portal on ainoastaan Remote Play -laite, eikä se tarjoa pääsyä PlayStation Plus Premium -palvelun pelien suoratoistopalveluihin. Pelaajien on siis omistettava PS5-laitteisto, jotta PlayStation Portal toimii tarkoitetulla tavalla.

Vaikka pelaajat omistaisivatkin PS5:n, he eivät voi käyttää sitä pelien suoratoistamiseen PS Plus Premiumin kautta ja suoratoistaa niitä sitten Portaliin.

PS VR2 -pelejä ei tueta, sillä laite ei taivu VR-peleihin.

Mainos