Mainos
Sonyn PlayStation-osaston toimitusjohtaja Jim Ryan antoi haastattelunsa Business Insider Japan -lehdelle. Mies paljasti, että PlayStation 5 -konsoliin tulee ominaisuuksia, joista ei olla vielä kerrottu julkisuuteen.

– Kun uusi konsolipolvi saapuu, peligrafiikat paranevat, mutta se ei yksin riitä konsolikilpailussa. Pitää olla uniikkeja ominaisuuksiakin, Jim Ryan kertoo.

PS5-konsolin uniikkeja ominaisuuksia ovat jo supernopea SSD-kovalevy, josta Ryan kertoo, että peleissä ei ole latausaikaa lähes lainkaan. Uuden Dualshock 5 -ohjaimen haptiset vibrat ovat puolestaan niin erilaiset, että Ryan kertoo vanhaan palaamisen olevan vastenmielistä.

Mainos

– Jos pelaat esimerkiksi Gran Turismo Sport -peliä haptisella ohjaimella, tunnet kaikki tienpinnat ja osumat. Vanhaan ohjaimeen ei halua enää palata.

Sony esittelee uusia PS5-konsolin ominaisuuksia myöhemmin lisää. Edellinen paljastus oli PS5-logo, joka rikkoi tämän viikon aikana kaikkien aikojen Instagram-tykkäyksien rajan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Welcome to 2020. #PS5

Henkilön PlayStation (@playstation) jakama julkaisu

Mainos
Edellinen artikkeliTrust GXT 252 Emita Streaming -mikrofonin arvostelu – Vloggaajaksi järkihinnalla?
Seuraava artikkeliCall of Duty: Modern Warfare reboottaa monet klassikkokartat – näin uudet ja vanhat eroavat toisistaan