Soulja Boy lupailee Fortniten olevan osa seuraavan konsolinsa pelivalikoimaa

Mainos
Laittomien pelien Classic Mini -konsoleita kauppaava entinen räppäri, Soulja Boy joutui luopumaan emulaattoribisneksestään vuoden vaihteessa. Nyt mies on kuitenkin omien sanojensa mukaan palaamassa liiketoimintaansa.

Soulja Boy väittää, että hänen seuraava konsolinsa sisältäisi 800 lisensoitua PS4-peliä, Fortnite mukaanlukien.

Everyday Struggle haastatteli Soulja Boyta, joka ei selvästikään tiennyt, mitä tarkoittaa sana emulaattori. Soulja Boy kuvittelee konsolinsa olevan laillinen laite, mutta kyseessä on käytännössä emulaattori, joka toistaa jailbreakattuja pelejä.

Mainos

DualShockers-pelijulkaisu otti uutisen kuultuaan heti yhteyttä Epic Gamesiin ja kysyi, pitääkö väite paikkansa.

– Ei, Fortnitea ei voi pelata jailbreakatulla ja rootatulla laitteella, vastasi Epic Gamesin viestintäpäällikö Nick Chester.

Soulja Boyn haave uudesta konsolista on siis jo nyt kohdannut ensimmäisen ongelmansa.

Kuka on Soulja Boy?

Chicagolainen DeAndre Cortez Way tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Soulja Boy Tell ‘Em tai lyhennettynä Soulja Boy. Hän on yhdysvaltalainen rap-artisti, jonka debyyttialbumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Ensimmäinen singlejulkaisu, Crank That (Soulja Boy) nousi Billboard Hot 100 -listan kärkipaikalle ja piti sitä hallussaan jopa seitsemän viikon ajan.

Miehen rap-ura ei ole sen kummemmin ollut hetkeen nosteessa, mutta mies on kunnostautunut laittomilla pelimarkkinoilla. Siinä missä Nintendo teki NES- ja SNES Classic Mini -konsolinsa ja Sony perässä PlayStation Classic -konsolinsa, myi Soulja Boy aivan omaa pelikonsolimallistoaan. Peleillä ei toki ole lisenssiä sen enempää, vaan konsoleiden sisällä jauhaa emulaattori.

Soulja Boy pitää bisnestensä majapaikkaa Kiinassa, eikä suostu myöntämään tekevänsä luvatta mitään. Päin vastoin, Soulja Boy twiittaa tekevänsä yhteistyötä peräti 200 yhteistyökumppanin kanssa.

Mainos