Mainos
Chicagolainen DeAndre Cortez Way tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Soulja Boy Tell ’Em tai lyhennettynä Soulja Boy. Hän on yhdysvaltalainen rap-artisti, jonka debyyttialbumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Ensimmäinen singlejulkaisu, Crank That (Soulja Boy) nousi Billboard Hot 100 -listan kärkipaikalle ja piti sitä hallussaan jopa seitsemän viikon ajan.

Miehen rap-ura ei ole sen kummemmin ollut hetkeen nosteessa, mutta mies on kunnostautunut laittomilla pelimarkkinoilla. Siinä missä Nintendo teki NES- ja SNES Classic Mini -konsolinsa ja Sony perässä PlayStation Classic -konsolinsa, myy Soulja Boy aivan omaa pelikonsolimallistoaan. Peleillä ei toki ole lisenssiä sen enempää, vaan konsoleiden sisällä jauhaa emulaattori.

Nyt Soulja Boy on julkaissut uudet SouljaGame Fuze ja Retro SouljaBoy Mini -konsolit.

Mainos

Konsolit ovat edullisia ja sisältävät vaikuttavan pelikattauksen, mutta pelitalot ovat hieman helisemässä Soulja Boyn bisneksistä.

Soulja Boy pitää bisnestensä majapaikkaa Kiinassa, eikä suostu myöntämään tekevänsä luvatta mitään. Päin vastoin, Soulja Boy twiittaa tekevänsä yhteistyötä peräti 200 yhteistyökumppanin kanssa.

Räppäri on uhkaillut seuraavaksi etenevänsä eSports-bisnekseen tuomalla oman tuotesarjansa markkinoille. Soulja Boy onkin kenties ensi vuoden kuumin uugee-nimi pelimaailman tummemmalla puolella?

Tässä vielä otanta miehen musiikista:

Mainos