Mainos
Marvel’s Spider-Man 2:n näyttelijä Juri Lowenthal on kuvaillut tulevaa PS5-peliä massiiviseksi ja hämmästyttäväksi.

Joulukuussa kehittäjä Insomniac Games ilmoitti, että Spider-Man 2 julkaistaan tänä syksynä/loppuvuodesta.

Ja uudessa Comic Book Movie -lehden haastattelussa Hämähäkkimiestä pelisarjassa ääninäyttelevä näyttelijä väitti, että Sony-studio on luottavainen jatko-osan sihen, että jatko-osan julkaisuaikataulu pitää.

Mainos

– Se on massiivinen peli, joten teen vielä vähän töitä. Ilmeisesti en voi puhua pelistä paljon, mutta voin kertoa, että se on hämmästyttävä, Juri Lowenthal kertoi varovaisesti.

Sony julkisti Spider-Man 2:n syyskuussa 2021 teaser-trailerilla, joka vahvisti Venomin jatko-osan pääpahikseksi.

– Olemme niin innoissamme saadessamme jatkaa sekä Peter Parkerin että Miles Moralesin matkaa heidän tähän asti eeppisimmässä yksinpeliseikkailussaan, Insomniacin franchise-strategiasta ja studiosuhteista vastaava johtaja Ryan Schneider kirjoitti PlayStation Blogissa.

Schneider vahvisti myös, että monet alkuperäisen Spider-Man-pelin kehitystiimistä palaavat jatko-osaan, mukaan lukien luova johtaja Bryan Intihar ja pelin ohjaaja Ryan Smith.

Venomin äänenä toimii Tony Todd, joka tunnetaan parhaiten Candymanin roolista samannimisessä kauhusarjassa, kun taas Lowenthal ja Nadji Jeter palaavat ääninäyttelemään Peter Parkeria ja Miles Moralesia.

Insomniac työstää myös Wolverine-peliä PS5:lle. Itsenäisen nimikkeen ohjauksesta vastaavat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovina johtajina.

Mainos