Mainos
Spider-Man 2:n ääninäyttelijä Tony Todd on tiettävästi kertonut, että 90 prosenttia hänen Venomia varten äänittämästään dialogista ei sisältynyt lopulliseen peliin.

Toddin kerrottiin esittäneen väitteen viikonloppuna Fan Expo San Franciscon paneelissa, johon osallistui Evan Filarca, Spidey Squad -fanisivustoa pyörittävä sisällöntuottaja.

Todd paljasti, että leikkaushuoneen lattialle jätettiin muun muassa kohtauksia, joissa Milesilla oli symbioottipuku.

Mainos

Jos väite, jonka mukaan Insomniac Games käytti vain 10 prosenttia Toddin Venomia varten nauhoittamista repliikeistä pitää paikkansa, on epäselvää, onko studio päätynyt romuttamaan suuren määrän sisältöä, joka olisi voinut joskus sisältyä peliin, vai nauhoittiko se ylimääräistä dialogia tarkoituksenaan käyttää sitä mahdollisessa DLC:ssä tai spin-off-nimikkeessä.

Insomniacin vanhempi narratiivinen johtaja Jon Paquette kertoi Insiderille, että fanit olisivat merkittävässä asemassa auttaessaan studiota päättämään, mihin suuntaan sarjaa viedään, kun hän kysyi Venom-spin-offin mahdollisuudesta haastattelussa, joka julkaistiin juuri ennen Spider-Man 2:n julkaisua lokakuussa.

– Keskitymme Spider-Man 2:een, ja aiomme odottaa, miten fanit reagoivat. Puhumme asioista sen jälkeen, kun olemme kaikki ehtineet nukkua ja lomailla. hän sanoi.

Keskustellessaan Candyman-näyttelijä Toddin valinnasta Venomin rooliin hän lisäsi:

– Otimme Tonyn mukaan ja hän esitti muutaman repliikin koe-esiintymistä varten. Se oli kuin: ’Voi luoja, tämä on juuri se tunnelma, jota etsimme’. Hän sopii siihen täydellisesti.

Spider-Man 2:ta myytiin maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta 11 ensimmäisen päivän aikana.

Aiemmin Sony väitti, että Spider-Man 2 oli PlayStation Studiosin historian nopeimmin myynyt peli, jota myytiin 2,5 miljoonaa kappaletta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Voit lukea pelin arvostelun tästä.

Mainos