Mainos
Spider-Man 2:n luova johtaja Bryan Intihar on jälleen kerran kiusoitellut Daredevilillä sen jälkeen, kun pelin tuore päivitys palautti viittauksen Marvel-hahmoon, joka nähtiin ensimmäisessä pelissä, mutta ei aluksi jatko-osassa.

Insomniacin striimaaman Spider-Man 2 -soundtrackin kuuntelutilaisuuden lopussa Intiharin kuulee sanovan ”Missä on Daredevil?”, kun striimi päättyy.

Tämä tapahtuu vain muutama päivä sen jälkeen, kun Marvel’s Spider-Man 2:n viimeisin päivitys palautti viittauksen hahmoon, joka löytyy nyt pelin avoimesta maailmasta.

Mainos

Ensimmäisessä pelissä New Yorkissa sijaitsevan rakennuksen kyltissä luki ”Nelson & Murdock: Viittaus Daredevilin oikeaan nimeen Matt Murdock.

Myös Peter Parker viittaa Daredeviliin osana ensimmäisen pelin keräilyesineitä, mikä vahvistaa hänen olemassaolonsa Insomniac Spider-Man -universumissa.

Kun toinen peli julkaistiin, merkki kuitenkin puuttui. Tälle ei annettu mitään selitystä, varsinkin kun suurin osa muista Marvel-viittauksista säilyi ennallaan.

Nyt Insomniac julkaisi tällä viikolla päivityksen, joka palautti kyltin. Intihar viittasi muutokseen Twitterissä kirjoittamalla ”Guess they paid their rent…”.

Viime kuussa Intihar vahvisti, että Insomniacin Spider-Man-pelit sijoittuvat samaan universumiin kuin sen tuleva Wolverine-peli.

Kinda Funny Games -ohjelmassa Intihar sanoi:

– Ne ovat kaikki 1048, kun juontaja Greg Miller kysyi, ovatko tuleva Wolverine-peli ja nykyiset Spider-Man-pelit samassa Marvel-universumin versiossa.

1048 viittaa Marvel-universumin versioon, jonka ne jakavat.

Wolverine-peli julkistettiin PlayStation Showcase -tapahtumassa syyskuussa 2021, kuten myös Insomniacin Spider-Man 2, jolloin se väitti nimikkeen olevan ”hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa”.

Peli tulee olemaan itsenäinen nimike, jonka ohjaajina toimivat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovia johtajia.

Mainos