Mainos
Insomniac Games on lykännyt Spider-Man 2:n New Game Plus -tilaa ensi vuoden alkuun.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa viestissä PlayStation-studio kertoi haluavansa käyttää enemmän aikaa päivityksen testaamiseen, sillä päivitys lisää mahdollisuuden toistaa tehtäviä, vaihtaa kellonaikaa ja muuta.

”Meillä on uutisia Marvel’s Spider-Man 2:n seuraavasta pelipäivityksestä. Tiedämme, että pelaajat ovat odottaneet innokkaasti muun muassa New Game+:n ja äänikuvausten kaltaisia ominaisuuksia.

Mainos

Olemme työskennelleet valppaasti näiden ominaisuuksien parissa, ja ne vaativat lisää testausta varmistaaksemme, että laatu vastaa standardejamme.

Tavoittelemme nyt vuoden 2024 alkupuolta seuraavalle pelipäivitykselle, ja saamme ominaisuuksien täydellisen listan lähempänä sen julkaisua. Olemme kuunnelleet palautettanne ja tulemme lisäämään joitakin paljon toivottuja ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden vaihtaa vuorokauden aikaa, vaihtaa jänteiden värejä ja toistaa tehtäviä – vain muutamia mainitaksemme!

Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan kanssanne lisää tulevaisuudessa. Sillä välin arvostamme kärsivällisyyttänne, kun tiimimme työskentelee Marvel’s Spider-Man 2:n seuraavan päivityksen viimeistelemiseksi”, studio tiedotti.

Mainos