Mainos
Spider-Man 2:n uusin päivitys antaa vahingossa pelaajille pääsyn pelin kehittäjän Insomniac Gamesin debug-työkaluihin.

Tänään julkaistiin versio 1.002.000 -päivitys, joka lisää New Game+:n, joka sisältää uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden ylittää peruspelin tasokatto, avata uusia symbioottipukutyylejä ja päivittää vempaimia kultaisilla tyyleillä.

Muita päivityksessä lisättyjä uusia ominaisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus toistaa tehtäviä ja mahdollisuus vaihtaa kellonaikaa jälkipelissä.

Mainos

Pelaajat huomasivat kuitenkin pian, että se avasi myös pääsyn pelin debug-valikoihin, joita käytetään kehityksen aikana pelin tiettyihin osiin hyppäämiseen, diagnostiikan suorittamiseen ja erilaisten muutosten kytkemiseen päälle.

Jotkut pelaajat ovat myös vihjailleet, että debug-valikossa on lueteltu tehtäviä, joita ei ole pelissä ja jotka voisivat olla DLC:tä ja jotka liittyvät erilliseen hahmoon, Beetleen, joka ei ole vielä esiintynyt pelissä.

Hämähäkkimies-sarjakuvissa Beetle on pahis, joka on myös Tombstonen tytär, hahmo, joka esiintyy jo pelissä.

On kuitenkin huomattava, että kaikkea pelin tiedostoista löytyvää sisältöä tai viittauksia ei lopulta käytetä, joten on mahdollista, että tässä debug-valikossa luetellut tehtävät viittaavat aiemmin suunniteltuun sisältöön, joka on jo peruttu.

Mainos