Mainos
Insomniac Gamesin Spider-Man-pelisarjan Peter Parkerin ääninäyttelijä Yuri Lowenthal uskoo, että hahmo palaa vielä tulevissa osissa.

Spider-Man 2 -pelissä Peter ja Miles Morales jakavat pääroolin ja taistelevat yhdessä New Yorkin vihollisia vastaan. Insomniacin käsikirjoittajat vihjasivat, että seuraavassa pelissä Miles olisi pääosassa ja Peter jäisi sivuun.

Lowenthal kuitenkin sanoi Varietyn-haastattelussa, että hän ei usko Peterin jäävän eläkkeelle. Hän luottaa Milesiin, mutta ei ole valmis luopumaan Spider-Manin roolista.

Mainos

Sony ilmoitti, että Spider-Man 2 oli PlayStation Studiosin nopeimmin myynyt peli, joka saavutti 10 miljoonan kappaleen myynnin helmikuussa. Pelisarjan kokonaismyynti on 50 miljoonaa kappaletta.

Yt:t uhkaavat myös Sonya

Sony ilmoitti eilen, että  vähentää noin 900 työntekijää eli 8% PlayStation-henkilöstöstään.

Vähennykset koskevat useita PlayStation-studioita, kuten Insomniac, Naughty Dog, Guerrilla ja Firesprite. Myös joitakin keskeneräisiä pelejä perutaan.

Sony Interactive Entertainmentin johtaja Jim Ryan kertoi blogissaan, että kyseessä on “vaikea päivä yhtiössämme”. Hän sanoi, että ala on muuttunut paljon ja Sony haluaa valmistautua tulevaisuuteen ja tarjota parhaat pelikokemukset. Ryan lähetti sähköpostia työntekijöille ja vakuutti pelaajille, että uudelleenjärjestelyt ovat tarpeen.

Vähennykset vaikuttavat työntekijöihin kaikilla alueilla ja useissa studioissa. Iso-Britanniassa Sony aikoo sulkea PlayStation London Studion, joka on tehnyt VR-pelejä. Myös Firespritestä vähennetään.

PlayStation Studiosin johtaja Hermen Hulst vahvisti, että myös Spider-Manin ja The Last of Usin tekijät ovat vähennysten piirissä. Hän sanoi, että jotkin pelit on peruttu osana toiminnan uudelleenarviointia.

Mainos