Mainos
Harvat animaatioelokuvat ovat visuaalisesti yhtä upeita kuin Sonyn Spider-Verse-sarjan elokuvat.

Vaikka sarjan uusin elokuva, Spider-Man: Across the Spider-Verse mahdutti paljon kaikkea kahden ja puolen tunnin kestoonsa, siinä oli paljon enemmän poistettuja ideoita ja toteutuksia.

Yksi leikkaushuoneen lattialle jätetty konsepti oli ajatus maailmasta, jossa Hämähäkkimiestä ei ole olemassa, vaan sitä hallitsee verkkoliskon archnemes-ryhmä: Sinister Six.

Mainos

”Maa-42:n maailman tutkiminen”, konseptitaiteilija Aymeric Kevin jakoi Instagramissa pian elokuvan julkaisun jälkeen.

”Varhainen konsepti, jossa yritin kuvata maailmaa, jossa ei ole Hämähäkkimiestä ja jossa Sinister 6 johtaa kaupunkia.”, hän kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön AYMRC (@aymeric_kevin) jakama julkaisu

Onko Sinister Six -elokuva tulossa?

Vaikka roistoryhmä saattaa lopulta esiintyä Spider-Man: Beyond the Spider-Verse -elokuvassa, Sony on jo pitkään halunnut tuottaa myös live-action-elokuvan, jossa ryhmä olisi mukana.

Spider-Man: Far From Home -elokuvan DVD/BD/Disney+-versiossa Hämähäkkimiehen tuottaja Amy Pascal vihjaili mahdollisesta pahisryhmästä ja mainitsi nimeltä Sinister Sixin.

– Nämä pahikset, joita meillä on nyt universumissamme, sattuvat olemaan hahmoja, jotka kuuluvat Sinister Sixiin. Sen kanssa saattaa tapahtua jotain, hän vihjaili.

Toisaalla Pascal on sanonut odottavansa vain, että entinen Daredevil-käsikirjoittaja Drew Goddard suostuu mukaan elokuvaan ennen kuin hän antaa sille virallisen vihreän valon.

– Odotan vain, että Drew on valmis ohjaamaan sen. Tekisin mitä tahansa Drew Goddardin kanssa. Odotan vain, että hän kertoo haluavansa, Pascal sanoi Vanity Fairille.

Mainos