Mainos
Marvel’s Spider-Man 2 -pelin jokainen avattavissa oleva puku on vuotanut verkkoon.

Kuten alkuperäisessä pelissä, myös Spider-Man 2:ssa on useita lisäpukuja, jotka pelaajat voivat avata ja käyttää Peter Parkeriin tai Miles Moralesiin.

Vaikka peli julkaistaan vasta 20. lokakuuta, jotkut pelaajat ovat jo onnistuneet saamaan sen käsiinsä.

Mainos

Ainakin yksi pelaaja on myös ilmeisesti onnistunut avaamaan kaikki puvut, sillä sosiaalisessa mediassa jaetaan parhaillaan kuvaa, jossa näyttäisi olevan kaikki pelin puvut.

Nähtäväksi jää, lisätäänkö peliin lisää pukuja jo saatavilla olevien lisäksi.

Spider-Man 2 julkaistaan 20. lokakuuta, ja siinä Peter Parker ja Miles Morales lyöttäytyvät yhteen ensimmäistä kertaa pelisarjassa.

Sony julkaisi viime kuussa uuden Spider-Man 2 -trailerin, jossa esiteltiin avoimen pelimaailman pelattavuutta ja laajennettua New Yorkin ympäristöä.

Insomniacin vanhemman luovan johtajan Bryan Intiharin kertoma video esitteli uusia paikkoja, joissa pelaajat pääsevät vierailemaan pelissä, sekä uusia tapoja liikkua New Yorkissa.

Insomniacin alkuperäisessä Spider-Manissa ja sen spin-offissa Miles Moralesissa esitellyn Manhattanin lisäksi tulevaan jatko-osaan on lisätty Queens ja Brooklyn, mikä on suunnilleen kaksinkertaistanut maailmankartan koon.

Peli julkaistaan ainoastaan PS5-konsolille ja luultavasti parin vuoden päästä myös PC:lle.

Mainos