Spintires saa jatkoa – SnowRunner-ajosimulaatiossa uhmataan lunta ja jäätä raskaalla kalustolla

Mainos
Suosittu Spintires: MudRunner-ajopeli vei pelaajat Venäjän ankariin luonto-olosuhteisiin, joissa raskaita rekkoja ja muita hankalasti ohjattavia ajoneuvoja piti ohjastaa läpi metsäreittien ja huonokuntoisten mutaisten teiden.

Sen jatko-osana julkaistava SnowRunner jatkaa samoilla teemoilla, mutta täysin uudenlaisessa ympäristössä. Tällä kertaa vaikeakulkuiset tiet ja etapit kulkevat läpi jäisten ja lumisten maaston, jossa auton luisuminen ja huono pito ovat alati uhkana.

Äärimmäisen tarkan fysiikanmallinnuksen ja kulkuneuvojen tarkan mallintamisen myötä ajoneuvojen ohjastamisesta tulee merkittävästi hankalampaa. Kun teiden urista ja liukkaista pinnoista lähtien ajopintojen ominaisuudet vaikuttavat eri ajokkien hallintaan, myös matkanteko raskaine lasteineen muuttuu leppoisasta ajamisesta todelliseksi haasteeksi ja ratkaistavien ongelmien vyyhdiksi.

Mainos

Uusiutunut ajoneuvovalikoima, täysin uudet pelikartat erilaisine maastotyyppeineen ja entistä kehittyneemmät ajo- ja maastofysiikat luovat vaikuttavan simulaatiokokemuksen. Samalla pelin grafiikka on kokenut näyttävän kasvojenkohotuksen ja lumi- ja jääpinnat tarjoavat aiemmista poikkeavia haasteita.

Oikeat raskaan kaluston merkit, kuten Pacific ja Navistar tuovat ajamiseen kaivattua realismia ja valtavien ajoneuvojen tuntua.

Peräti 15 uutta karttaa, joista osa on jopa neljä kertaa alkuperäisen MudRunner-pelin karttojen kokoisia, tarjoavat paljon koluttavaa ja ajettavaa. Lumivyöryt, irtojäät, joet ja muta tuovat omat haasteensa yksinkertaiselta vaikuttavien tehtävien ratkomiseen.

Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2020. Pelin tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Mainos
Edellinen artikkeliTänään tv:ssä elokuva, jonka päätähti näki vastanäyttelijänsä vasta ensi-illassa
Seuraava artikkeliDeath Stranding -pelin yksityinen Gamescom-video vuodettiin verkkoon – tässä uusi pelikohtaus