Mainos
Tulevan Splinter Cell -uudelleenversion ohjaaja David Grivel on ilmoittanut jättäneensä Ubisoftin 11 vuoden jälkeen.

Linkedinissä julkaistussa viestissä hän sanoi, että oli ”aika lähteä uuteen seikkailuun”.

Grivel työskenteli Ghost Recon Future Soldierin parissa Ubisoft Parisissa ennen kuin hän siirtyi Ubisoft Torontoon työskentelemään Splinter Cell Blacklistin, Assassin’s Creed Unityn, Far Cry 4:n, 5:n ja 6:n sekä viimeisimpänä tulevan Splinter Cellin remaken parissa.

Mainos

Ubisoft vahvisti viime joulukuussa virallisesti, että se työstää uusintaversiota Splinter Cell -pelistä, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2002 Xboxin yksinoikeudella.

Ubisoft tiedotti, että peli rakennetaan uudelleen Snowdrop-moottorilla – joka toimii myös The Divisionin moottorina ja jota käytetään Avatar: Frontiers of Pandoran ja Ubisoftin tulevan Star Wars -pelin rakentamiseen – ”uuden sukupolven visuaalisen ilmeen ja pelattavuuden sekä sarjan tunnetun dynaamisen valaistuksen ja varjojen aikaansaamiseksi”.

Aiemmin tänä vuonna selvisi, että Ubisoft Toronto etsii parhaillaan käsikirjoittajaa, joka päivittää alkuperäisen pelin tarinan ”nykyajan yleisöä varten”.

Splinter Cellin tarina keskittyy päähenkilö Sam Fisheriin, joka on Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston salaisen Third Echelon -yksikön musta-operaatio-agentti.

Kehityslähteet kertoivat, että peli oli otettu tuotantoon keinona voittaa takaisin fanit, jotka olivat turhautuneet viimeaikaisiin yrityksiin elvyttää pelisarja mobiilissa ja VR:ssä.

On myös puhuttu, että Ubisoft voisi ottaa inspiraatiota IO Interactiven Hitman-sarjasta seuraavassa Splinter Cell -pelissään.

Mainos