Square Enix julkaisi 10-minuuttisen pelikuvavideon tulevasta jättipelistään

Mainos
Square Enix on julkaissut uuden Forspoken-pelitrailerin, jossa näytetään 10 minuuttia toimintaa.

Uusin traileri, tarjoaa syvällisemmän katsauksen toimintaroolipelin taikuudella tehostettuun taisteluun ja parkour-järjestelmiin.

Siinä esitellään myös turmeltuneita vihollisia, joita päähenkilö Frey kohtaa sen jälkeen, kun hänet on siirretty New Yorkista pelin avoimeen fantasiamaailmaan Athiaan.

Mainos

– Gameplay-trailerissa seurataan Freytä, Athianin arkistonhoitaja Johedyn tehtävällä, kun hän uskaltautuu kahden korruptoituneen alueen, Praenostin ja Avoaletin, erämaahan, Square Enix tiedottaa.

Trailerissa esitellyt kaksi aluetta antavat pelaajille vilauksen erilaisista vihollisista, joita he kohtaavat, ja esittelee Freyn maagisten taistelutaitojen monipuolisuutta.

Pelaajat voivat halutessaan aiheuttaa maagista tuhoa vihollisille taistelemalla hallitusti ja päästämällä irti nopeatempoisten loitsujen tulvan tai he voivat ottaa suunnitelmallisemman lähestymistavan ja käyttää voimakkaita ja laskelmoituja hyökkäyksiä vastustajiaan vastaan. Pelaajat voivat myös valita, miten he taistelevat.

Kesäkuussa 2020 PS5:lle ja PC:lle julkistettu Forspoken on Square Enixin Luminous Productionsin debyyttipeli.

Viime kuussa julkaisija lykkäsi peliä toisen kerran. Alun perin Forspokenin piti ilmestyä toukokuussa 2022, mutta julkaisupäivää siirrettiin vielä kolmella ja puolella kuukaudella lokakuusta 24. tammikuuta 2023.

Square Enixin mukaan Forspoken on PlayStation-konsolin yksinoikeuspeli kahden vuoden ajan, ja sen tavoitteena on tarjota ”korkealaatuisimmat visuaalit, joita avoimen maailman pelissä on koskaan nähty”.

Mainos