Mainos
Crystal Dynamics on jättänyt Patreonin kautta DMCA-pyynnön Last Stand Medialle, kun Patreonista kuunneltavan podcastin juontajat olivat lukeneet käsikirjoituksen, jota tiettävästi käytetään näyttelijöiden valintaan seuraavaa Tomb Raider -peliä varten.

Käsikirjoituksesta, josta uutisoitiin laajalti, oli esillä Sacred Symbols -podcastin jaksossa.

Juontaja Colin Moriartyn mukaan Patreon otti häneen yhteyttä ja pyysi häntä poistamaan sääntöjä rikkoneen materiaalin tai vaarana oli, että hänet poistetaan alustalta.

Mainos

Moriartyn mukaan DMCA-pyyntö tuli Square Enixin kautta.

Japanilainen julkaisija on sopinut myyvänsä Crystal Dynamicsin ja Tomb Raider IP:n Embracerille, mutta kaupan toteutuminen edellyttää vielä erilaisia viranomais- ja muita hyväksyntöjä.

– He lähettivät Patreonille DMCA:n, jotta he pyytäisivät meitä poistamaan sääntöjä rikkovan podcastin, jossa puhuimme uudesta Tomb Raider -pelistä, Colin kertoi videolla, jossa keskusteltiin tilanteesta.

Mielenkiintoista on, että kirjoitushetkellä mikään muu foorumi ei ole saanut DMCA-vaatimusta.

Käsikirjoituksen mukaan seuraava Tomb Raider tunnetaan yhtiön sisäisesti nimellä ”Project Jawbreaker”, ja sitä kuvataan ”toimintaseikkailupeliksi, joka sijoittuu nykymaailmaan, jota ravistelee salaperäinen katastrofi”.

Kehittäjä Crystal Dynamics ilmoitti, että seuraava Tomb Raider -peli on kehitteillä Unreal Engine 5 -pelimoottorilla.

Mainos