Mainos
Respawn Entertainmentin (ei sukua Respawn.fi:lle) Star Wars Jedi -pelisarjan ohjaaja on kertonut toivovansa, että pelisarjasta tehtäisiin trilogia.

Ensi kuussa julkaistava Star Wars Jedi: Survivor jatkuu viisi vuotta vuoden 2019 hittipelin Star Wars Jedi: Fallen Orderin tapahtumien jälkeen.

Se jatkaa Cal Kestisin, yhden viimeisistä eloonjääneistä jediritareista, tarinaa, ja ohjaaja Stig Asmussen on sanonut haluavansa nähdä päähenkilön matkan venyvän kolmanteen peliin.

Mainos

– Olen aina halunnut nähdä tämän trilogiana, hän kertoi IGN:lle.

– Meillä oli melko hyvä ajatus siitä, missä ajassa halusimme Survivorin tapahtuvan, mitä panoksia oli tarkoitus asettaa, mikä oli pelin sävy, mitä Calilla oli vastassaan ja miten miehistö liittyisi siihen.

Jedi: Survivorin on pitkään kerrottu pyörivän uudella Unreal 5 -pelimoottorilla, mutta näin ei olekaan. Unreal 4 on edelleen pelin alustana.

Asmussen sanoi myös, että on todennäköistä, että sarjan kolmannen pelin kehityksessä Respawn siirtyisi Unreal Engine 4:stä Unreal 5:een.

Joulukuussa julkaisija EA ilmoitti, että Star Wars Jedi: Survivor julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle 17. maaliskuuta 2023. Seuraavassa kuussa se kuitenkin lykkäsi kolmannesta persoonasta kertovan toimintaseikkailupelin julkaisua puolellatoista kuukaudella.

– Viimeisten kolmen vuoden ajan Respawnin jeditiimi on vuodattanut kollektiivisen sydämensä ja sielunsa Star Wars Jedi: Survivoriin, ja voimme ylpeinä sanoa, että Cal Kestisin tarinan seuraava luku on sisällöllisesti valmis, Respawn sanoi viivästyksestä ilmoittavassa lausunnossaan.

– Keskitymme nyt täysin viimeiseen vaiheeseen: bugikorjauksiin, joilla parannetaan suorituskykyä, vakautta, kiillotusta ja ennen kaikkea pelaajakokemusta.

– Jotta tiimi voi saavuttaa Respawnin laaturiman, antaa tiimille sen tarvitsemaa aikaa ja saavuttaa faniemme ansaitseman kiillotustason, olemme lisänneet kuusi ratkaisevaa viikkoa julkaisuaikatauluumme – Star Wars Jedi: Survivor julkaistaan nyt maailmanlaajuisesti 28. huhtikuuta.

Mainos