Star Wars Jedi: Survivor sai 9 minuuttia tuoretta pelikuvaa – katso tästä

Mainos
Electronic Arts on julkaissut yhdeksän minuuttia Star Wars Jedi: Survivor -pelin pelikuvaa.

IGN:n julkaisema ja alla nähtävissä oleva videopätkä tarjoaa katsauksen yhteen uusista planeetoista, joita pelaajat tulevat tutkimaan Respawn Entertainmentin (ei sukua Respawn.fi:lle) jatko-osassa, joka jatkuu viisi vuotta vuoden 2019 hittijulkaisun Star Wars Jedi tapahtumien jälkeen: Fallen Order -elokuvasta.

Tehtävässä päähenkilö Cal Kestis, yksi galaksin viimeisistä jäljellä olevista jedeistä, hakee apua aluksensa korjaamiseen sen jälkeen, kun hän on tehnyt pakkolaskun Koboh-nimiselle planeetalle.

Mainos

Joulukuussa EA ilmoitti, että Star Wars Jedi: Survivor julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle 17. maaliskuuta 2023. Viime viikolla se kuitenkin lykkäsi kolmannen persoonan, tarinavetoista toimintaseikkailua sisältävän pelin julkaisua puolellatoista kuukaudella.

Viimeisten kolmen vuoden ajan Respawnin jeditiimi on valanut kollektiivisen sydämensä ja sielunsa Star Wars Jedi: Survivoriin, ja voimme ylpeinä sanoa, että Cal Kestisin tarinan seuraava luku on sisällöllisesti valmis.

Keskitymme nyt täysin viimeiseen vaiheeseen: bugikorjauksiin, joilla parannetaan suorituskykyä, vakautta, kiillotusta ja ennen kaikkea pelaajakokemusta.

Jotta tiimi voi saavuttaa Respawnin laaturiman, antaa tiimille sen tarvitsemaa aikaa ja saavuttaa faniemme ansaitseman kiillotustason, olemme lisänneet kuusi ratkaisevaa viikkoa julkaisuaikatauluumme – Star Wars Jedi: Survivor julkaistaan nyt maailmanlaajuisesti 28. huhtikuuta”, Respawn tiedotti viivästyksestä kertovassa lausunnossaan.

Mainos