Mainos
Tuleva Star Wars: Knights of the Old Republic -remake vaihtoi kehittäjää Aspyr Mediasta Saber Interactiveen.

Bloombergin lähteen mukaan vaikeuksissa oleva projekti on siirretty edelliseltä kehittäjältä Aspyr Medialta Saber-studiolle Itä-Eurooppaan.

Pelin valmistuminen vie todennäköisesti vielä ainakin kaksi vuotta, sivuston lähde väitti.

Mainos

Artikkelin mukaan Aspyr vapautettiin kehitystehtävistä, koska sen omistaja Embracer sekä tuotantokumppanit Lucasfilm ja Sony olivat tyytymättömiä pelin edistymiseen.

Embracer oli vahvistanut toukokuussa, että Aspyrin emoyhtiö Saber työskenteli myös KOTOR-pelin parissa, ja jotkut Bloombergin lähteistä sanoivat tuolloin pitävänsä mahdollisena, että studio oli ottanut projektin kehittämisen kokonaan hoitaakseen.

– Yksi konsernin AAA-projekteista on siirtynyt toiselle studiolle konsernin sisällä. Tämä tehtiin varmistaaksemme, että nimikkeen laatutaso on siellä, missä sen pitääkin olla. Emme odota, että tämä siirtyminen aiheuttaisi merkittäviä viivästyksiä nimikkeen osalta, julkaisija tiedotti.

Viime syyskuussa PS5:lle ja PC:lle julkistettu peli oli ollut kehitteillä kolme vuotta Austinissa, Texasissa sijaitsevalla Aspyrillä, joka alun perin suunnitteli saavansa sen valmiiksi vuoden 2022 loppuun mennessä.

Mainos