Star Wars Outlaws -kehittäjät kertovat pelimaailman luomisesta uudella videolla

Mainos
Ubisoft ja Lucasfilm Games ovat julkaisseet Star Wars Outlaws -pelistä uuden kulissien takana olevan videon, joka on katsottavissa yläpuolelta.

Kesäkuussa julkistettu ja Ubisoft Massiven kehittämä avoimen maailman peli sijoittuu The Empire Strikes Backin ja Return of the Jedin tapahtumien väliin.

Peli seuraa Kay Vessin tarinaa, joka on nouseva roisto, joka etsii vapautta ja keinoja aloittaa uusi elämä yhdessä kumppaninsa Nixin kanssa.

Mainos

– Kaikkein jännittävintä on palata ikonisiin paikkoihin, jotka ihmiset tuntevat ja rakastavat, mutta sitten sukeltaa Lucasfilmin arkistoihin ja herättää ne henkiin uudella, mutta hyvin aidolla tavalla, sanoo Marthe Jonkers, Massiven apulaistaidejohtaja.

– Kyse ei ole vain Tatooinen uudelleenluomisesta sellaisena kuin se on tuttu. Palatessamme takaisin spagettiwesternien klassisiin lähteisiin yritämme luoda uudelleen autenttisen tunnelman ja fiiliksen rakentaessamme uusia kiinnostavia kohteita, jotka seuraavat jo vakiintunutta historiaa, lisää taide- ja maailmankuvajohtaja Benedikt Podlesnigg.

Star Wars Outlaws -pelin luova johtaja Julian Gerighty sanoi hiljattain antamassaan haastattelussa, että sen pelinsisäiset planeetat saattavat vastata kooltaan kahta tai kolmea aluetta Assassin’s Creed Odysseyssä.

Hän sanoi myös, että kaikki planeetat ja paikat tehdään ”käsityönä”, eli ”emme ole luoneet kokonaisia planeettoja proseduraalisesti”.

Tähän kuuluu myös uusi paikka nimeltä Toshara, joka on Lucasfilmin franchising-sarjan sisällöstä ja strategiasta vastaavan johtajan Steve Blankin mukaan ”rakennettu alusta asti roistofantasiaa sykkivällä sydämellä”.

Star Wars Outlaws julkaistaan vuonna 2024 Xbox Series X/S:lle, PS5:lle ja PC:lle Ubisoft Connectin kautta.

Mainos