SteamOS 3 -vuodot paljastavat, miltä tulevan Steam Deckin käyttöliittymä näyttää

Mainos
Steam Deck -käsikonsolin käyttöliittymään pääsee käsiksi myös PC:llä, joten näemme nyt, miltä se näyttää.

Valven Linux-pohjaisen käyttöjärjestelmän uusin versio, SteamOS 3, on saanut osakseen julkisuutta. Se on sama järjestelmä, joka asennetaan jokaiseen Steam Deckiin, mutta se kiinnostaa myös Windows-käyttäjiä, jotka käyttävät Steamia pöytäkoneilla ja muilla laitteilla.

Mainos

Tämä johtuu osittain siitä, että Valve aikoo siirtää Steam Deck -käyttöliittymän tietokoneelle korvatakseen päivättyyn Big Picture Mode -tilan myöhemmin.

Valve on tehnyt useita muutoksia käyttöliittymän näkymään, erityisesti sen sovittamiseki käsikonsoliin. Osa näistä muutoksista siirtyy Steamin työpöytänäkymään.

SteamDB:n Pavel Djundik jakoi useita kuvakaappauksia uudesta käyttöliittymästä, jotka on otettu vuotaneesta versiosta. Kuten Djundik huomauttaa, muotoilu on hyvin samanlainen kuin nykyisen Steam-kirjaston ulkoasu, vaikkakin siinä voidaan huomata muutamia ulkoasumuutoksia.

Djundik lisäsi, että kauppa ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hän paljasti myös, että jotkut käyttävät jo tätä SteamOS-alustaa muissa PC-pohjaisissa kämmenlaitteissa.

Steam Deckin toimitus alkaa joulukuussa, mutta monet saavat todennäköisesti omansa vasta vuoden 2022 ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä. Valve ei ole vielä vahvistanut, milloin uusi käyttöliittymä siirtyy tietokoneelle.

Mainos
LÄHDEvg247
Edellinen artikkeliHuijarit iskivät heti uuden Call of Duty: Vanguardin kimppuun – jo betassa huijataan
Seuraava artikkeliPolyphony Digital ei saa vielä paljastaa Gran Turismo 7:n VR-tilasta mitään