Mainos
Laadukkaista pelihärpättimistä tunnettu SteelSeries osaa hommansa myös kuulokkeiden saralta. Lokakuun kolmantena päivänä esiteltiin maailmalle Arctis 1 Wireless -headset, joka eroaa aiemmasta nyt langattomuudella.

Kuulokkeet pelittävät perinteisellä ATK-laitteella, Playstation 4:llä, Nintendo Switchillä ja Android-laitteilla. Ne ovat sorvattu pelaamiseen, mutta irroitettavan mikrofonin ansiosta näitä kehtaa näytellä myös sosiaalisissakin tilanteissa… kuten hammaslääkärissä.

Nätti ja siisti ulkonäkö.

Muotoilussa ei muutosta entiseen

Muotoiluosastolla on päätetty, että aiemman Arctis 1:n siisti ja pelkistetty ulkonäkö jatkuu myös langattomalla versiolla, ja se maistuu kriitikolle mukisematta. Kuulokkeet eivät paina juuri mitään, ja kuulokeosat ovat sopivan kokoiset peittääkseen ulkopuolelta tulevan melun melko tehokkaasti. Kiristysremmiä säätämällä skobet istuvat päähän tiukasti kuitenkaan kuuppaa rasittamatta, joten pelisessioiden venyessä pidemmiksikin aikaa pärjää pitempäänkin ilman ibuprofeenia. Remmi on teräksellä vahvistettu joten kestävyyttä löytyy, kuitenkaan joustavuudesta ja keveydestä tinkimättä.

Mainos
Siistin pelkistettyä muotoilua

Kuulokkeet pysyvät päässä todella hyvin. Näiden kanssa voi käydä jopa lenkillä, kunhan pysytään tavallisen hämäläisen turvallisessa tahdissa.

Kuulokkeiden vasemmasta korvasta löytyvät äänenvoimakkuuden säätö, mute-kytkin, latauspaikka ja 3.5mm liitäntä mahdollistaen käytön myös vanhemmilla vehkeillä.

Mukana tulee lähetin, jatkokaapeli ja irroitettava mikrofoni

Ääni soi kuin Risto-tädin ukulele

Äänenlaatu on tuttuun tapaan laadukasta, erottelevaa ja bassot jymisevät kivasti. Mitään 7.1-tilaääniä ei näihin ole tuupattu, eikä sitä kaivatakaan.

SteelSeriesin omalla softalla voi äänimaailmaa säätää oman maun mukaan valmiista esiasetuksista tai säätämällä ekvalisaattoria manuaalisesti.

Discordin hyväksymä kaksisuuntainen mikrofoni tarjoaa todella hyvän hälyneston, jolloin puheääni on kristallin kirkas pelitilanteissa, vaikka puoliso vatkaisi vieressä sauvasekottimen kanssa koko naapurustolle kermavaahtoa.

Softalla audiopäissään pääset säätimille

Kannattaako ostaa?

Arctis 1 Wireless on saatavilla kaikista Markun sähkö ja vatkain -liikkeistä. Hintaa kertyy noin 120 euron verran. Hintalaatusuhde on näissä enemmän kuin kohdillaan, joten tuote onkin pätevä idea vaikka pukin konttiin!

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
SteelSeries Arctis 1 Wireless
Edellinen artikkeliFrozen 2 sai ensimmäisen suomenkielisen trailerin
Seuraava artikkeliRed Dead Redemption 2 -pelin pc-versiossa on vihdoin oikea valokuvatila
Juha-Matti, eli kansansuulla Jusku, on Respawnin kokovartalokoomikkokriitikko, jonka kärkkäät ajatukset ja villit oivallukset tekevät peliarvioiden lukemisesta astetta hervottomampa. Jusku on myös yksi Respawn.fi Podcastin vakioäänistä. Myös aiheuttaa kaaosta lakkoilemalla ahkerasti!