Mainos
Netflix ilmoitti vihdoin eilen julkaisupäivän John Lee Hancockin Stephen Kingin romaaniin perustuvalle Mr. Harrigan’s Phone -elokuvalle.

Netflix on julkaissut uudesta elokuvasta kuvia, ja ne tarjoavat meille ensimmäisen silmäyksen Jaeden Martellin, Donald Sutherlandin ja Kirby Howell-Baptisten esittämiin päähahmoihin.

Fanit tietävätkin, että sekä Jaeden Martell että Donald Sutherland ovat molemmat Stephen King -adaptaatioiden vakionäyttelijöitä.

Mainos

Ensin mainittu näytteli erityisesti Losers Clubin johtajaa Bill Denbroughia elokuvissa IT ja IT: Chapter Two, kun taas jälkimmäinen esitti pahista Richard Strakeria Salem’s Lot -minisarjassa vuonna 2004.

Nyt he ovat yhdistäneet voimansa Mr. Harrigan’s Phone -elokuvassa Craigin ja Mr. Harriganin rooleissa. Alla olevassa still-kuvassa voit nähdä esimakua heidän hahmojensa suhteesta:

Mistä on kyse?

Craig on teini-ikäinen, joka asuu isänsä kanssa pienessä Harlow’n kaupungissa, Mainessa. Hän saa osa-aikatyön varakkaan erakko Harriganin avustajana. Heidän välilleen syntyy epätodennäköinen ystävyyssuhde, ja kun Craig voittaa mukavan summan rahaa Harriganin hänelle antamasta lottokupongista. Hän käyttää osan rahoista ostaakseen työnantajalleen upouuden iPhonen.

Herra Harrigan innostuu laitteesta ja sen huomattavista mahdollisuuksista, mutta pian sen jälkeen hän kuolee. Craig tietää, mitä puhelin merkitsi hänen edesmenneelle ystävälleen, ja hautaa sen herra Harriganin kanssa.

Hautajaisten jälkeen Craig saa tietää, että hänen kuolleella ystävällään oli synkempi menneisyys kuin hän oli koskaan tajunnutkaan – ja hirvittäviä asioita alkaa tapahtua, kun päähenkilö pyytää tekstiviestillä apua herra Harriganilta.

Taattua kauhua

Mr. Harrigan’s Phone on yliluonnollinen kauhutarina, mutta myös aikuistumisdraama.

Stephen King on jo antanut elokuvalle hyväksyntänsä, sillä hän twiittasi aiemmin tässä kuussa nähneensä varhaisen leikkauksen leffasta ja kutsui sitä ”aivan loistavaksi”.

Mr. Harrigan’s Phone julkaistaan Netflixissä 5. lokakuuta.

Mainos